Milli Emlak tarihi verdi 'Elini çabuk tutan 12 bin 589 TL'ye tapu sahibi olacak'

Milli Emlak tarihi verdi 'Elini çabuk tutan 12 bin 589 TL'ye tapu sahibi olacak'
Milli Emlak’ta satışa sunulan bir arsa 12 bin 589 TL fiyat etiketi ile dikkat çekti.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşın cebini kötü etkiledi. Tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatları duyunca hayalleri suya düşüyor.

Fakat Milli Emlak’ta satışa sunulan arsalar, piyasa koşullarının çok altında olması bir nebze de olsa vatandaşlar için tutunacak bir dal oluyor. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilan ise fiyat etiketi ile dikkat çekti.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Bingöl’de satışa sunulan arsanın fiyatı 12 bin 589 TL olarak belirlendi. Bingöl’de satışa sunulacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı ile bu zamanlarda vatandaşlar için bir umut olacak. Hem de 12 bin tutarında ihale ile tabu sahibi olma şansıda sunuluyor.

jsjsjas.jpg

TARİHİ BELLİ OLDU

30 Ocak tarihinde satışı yapılacak olan arsa saat 16.00’da Bingöl’de ihale yolu ile açık artırmada en fazla tutarı veren kişi arsanın yeni sahibi olacak.

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacağı da bildirilmişti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilanlara ilişkin detaylar mevcut.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.