Milli Takım’dan EURO 2020 yolunda kritik viraj

Milli Takım’dan EURO 2020 yolunda kritik viraj
EURO 2020’ye katılma yolunda büyük bir avantaja sahip olan Milli Takım, İzlanda karşısında alacağı bir puan ile işi bitirmeyi hedefliyor. Saat 20.00’da başlayacak dev mücadeleyi İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

A Mlilli Takım, EURO 2020 yolunda kritik bir maça çıkıyor. Türk Telekom Stadı’nda İzlanda’yı ağırlayacak milli takım, alacağı en az bir puan ile Avrupa Şampiyonası’na katılmayı garantileyecek. Cenk Tosun ve İrfan Can’ın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği maç saat 20.00’da başlayacak.

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında İstanbul'da İzlanda ile karşılaşacak.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak.

BERABERLİK YETİYOR

A Milli Futbol Takımı, İzlanda maçında beraberlik halinde bile Andorra ile yapılacak son karşılaşma öncesi 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantileyecek.

Milliler, ilk 2 sırayı alan takımların Avrupa Şampiyonası'na katılacağı grupta 19 puan ve averajla lider durumda bulunurken, rakip İzlanda 15 puanla 3. sırada yer alıyor.

Türkiye'nin liderlik yolundaki en önemli rakibi ve aynı puana sahip Fransa ise sahasında Moldova'yı konuk edecek.

CENK TOSUN VE İRFAN CAN FORMA GİYEMEYECEK

Milli Takım'da sakatlıkları bulunan Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin bu mücadelede forma giyemeyecekler. Kaptan Emre Belözoğlu'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz.

İzlanda: Halldorsson, Palsson, Fjoluson, R. Sigurdsson, Skulason, A. Sigurdsson, G. Sigurdsson, Bjarnason, Traustason, Finnbogason, Sigthorsson.