Milli yıldız bedavaya Kartal oluyor

Milli yıldız bedavaya Kartal oluyor
Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alman kaleci Loris Karius'un alternatifini buldu. Milli kaleci Volkan Babacan sezon sonu Beşiktaş forması giyecek. Bonservis bedeli ödemeden imza attırılacak olan Babacan sezon başına 650 bin euro kazanacak.

Beşiktaş, Alman file bekçisi Karius'un opsiyonunu kullanmama kararı alarak kaleci arayışlarına başlamıştı. Bu doğrultuda Volkan Babacan'la prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, tecrübeli eldivenden, kulübü Başakşehir'le bonservis konusunu kendisinin çözmesini istemişti. Başakşehir, tecrübeli kaleci Volkan Babacan için Beşiktaş'tan bonservis bedeli istemeyeceği belirtildi.

EN İYİ KALECİ SEÇİLDİ

Başakşehir ise Adana Demirspor'a kiraladığı Muhammed Şengezer'i geri çağrılacak. Mert Günok'un ardından ikinci kaleci konumuna getirecek. Böylece 1 yıl daha sözleşmesi olan Volkan'ın önünü açacak.

Babacan, kariyerinde 2 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamış, 1 kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finali görmüş, 1 kez U-16 Avrupa Şampiyonası'nda turnuvanın en iyi kalecisi seçilmişti. 

Sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan 31 yaşındaki file bekçisi, 2+1 yıllık anlaşma karşılığında sezon başına 650 bin euro para alacak.