Milliyetçi camianın ağır toplarından Akşener'e destek

Milliyetçi camianın ağır toplarından Akşener'e destek
Milli Düşünce Merkezi (MDM) ve milliyetçi camianın önde gelen isimleri, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e imza desteğinde bulundu.

Fotoğraflar: Hasan Çekiç

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken 100 bin imzayı ilk 6 saatte elde eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 4. günde 234 bin imzaya ulaştı.

Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına Milli Düşünce Merkezi ve milliyetçi camianın önemli isimlerinden de destek geldi.

MDM Genel Başkanı, eski Devlet Bakanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Sadi Somuncuoğlu, Prof. Dr. İskender Öksüz, Yeniçağ gazetesi yazarı Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun, Hakan Paksoy ve MDM Yönetim Kurulu üyeleri, Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına imza vermek ve destek olmak için saat 10.30 sularında Ankara Sıhhıye'de bulunan ilçe seçim kuruluna gitti.

İlçe Seçim Kurulu'nda Meral Akşener için imza veren Somuncuğlu ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra İYİ Parti çadırını ziyaret etti.

2-908.jpg

Partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan MDM yöneticileri, İYİ Parti çadırında partililerle çay içip bir süre sohbet ettiler. 

3-607.jpg

İlgili Haberler