Milliyetçilerin efsane lideri Alparslan Türkeş'in sesinden iftar duası

Milliyetçilerin efsane lideri Alparslan Türkeş'in sesinden iftar duası
Türk siyasetinin efsane ismi ve Ülkücülerin Başbuğ’u Alparslan Türkeş’in sesinden iftar duası sosyal medyada büyük ilgi gördü.

On bir ayın sultanı ramazan başladı. Türk siyasetine damga vuran Ülkücü Hareketin kurucu ve Ülkücülerin Başbuğ’u Alparslan Türkeş’in geçmiş dönemlerde yapmış olduğu iftar duası sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türkeş, iftar öncesi yaptığı iftar duasında şunları söylüyor:

“Bismillahirrahmanirrahim, Yarabbi bu güzel iftar sofralarında bizi bir araya getirdin sana şükürler olsun. Allah'ım verdiğin nimetlere verdiğin kısmetlere sonsuz şükürler ederiz yarabbim. Allah'ım olmayanlara da ver Yarabbi. Ulu Allah'ım günahlarımızı affeyle Yarabbim, bizi cehennem azabından koru, bize cenneti nasip eyle Yarabbi.

Ulu Allah'ım sen Erhamerrahiminsin, bize merhamet et ya rabbi. Türk milletine merhamet et ya rabbi. Türk dünyasına ve bütün İslam alemine, Müslümanlara merhamet buyur ya rabbi.

Ulu Allah’ım gazabından rızana, celalinden cemaline sığınıyoruz, bize rıza'nı ve cemalini lütfet Yarrabi.
İki cihanda bize rızanı ve cemalini lütfeyle Yarabbi. Ulu Allah'ım, Türkiye'yi koru, Türk milletini koru, bütün İslam dünyasını koru eyle Yarabbi.

Düşmanlarımızın hakkından gel Yarabbi. Allah'ım sofralarımız etrafında birleşmiş olan bizlerin hepimizin kesene Halil İbrahim bereketi ver yarabbi. Allah'ım bizi mahcup etme bizi utandırma Yarabbi.

Tuttuğumuz her işte bize muvaffakiyet ver. Allah'ım hepimize sağlıkl, sıhhatli, hayırlı huzur ve mutluluk içinde uzun ömürler ihsan eyle Yarrabi.

Allah'ım bu uzun ömürlerin sonunda hepimize iman selameti ile Kelime-İ Şahadet getirerek huzuruna gelmeyi nasip eyle Yarabbi. Allah'ım bu dünyayı öteki dünyadan daha değersiz olduğunu hepimize daima hatırlat, her girişimimize, her işimize senin rızanı esas almayı bize nasip eyle Yarabbi. Bizi şaşırma, düşürme Allah'ım . El Fatiha"