Mircea Lucescu'dan yıllar sonra gelen Türkiye itirafı!

Mircea Lucescu'dan yıllar sonra gelen Türkiye itirafı!
Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu, takımı Dinamo Kiev'in Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Lucescu, Türkiye'de görev yaptığı dönemde yaşadığı unutamadığı anısını paylaştı.

Daha önce Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Galatasaray ve Beşiktaş''ı da çalıştıran Mircea Lucescu, dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Takımın Dinamo Kiev''in Antalya kampında açıklamalar yapan Lucescu, hiç unutamadı anısını da paylaştı.

"ONU HİÇ UNUTAMIYORUM"

"Sadece Türkiye''de rakip taraftarlar bana iyi davrandı" diyen Rumen teknik adam, "Galatasaray''dan Beşiktaş''a gittiğimde Ali Sami Yen''deki ilk maçta Galatasaray taraftarları beni alkışlamışlardı. Onu hiç unutamıyorum. Benim için inanılmaz bir atmosferdi." dedi.

"TÜRKİYE''DEKİ KARİYERİMDEN MEMNUNUM"

76 yaşındaki tecrübeli teknik direktör, "Türk futbol taraftarları inanılmaz. Futbolu iyi biliyorlar, yakından takip ediyorlar. Futbolcuları nasıl onore edeceklerini de iyi biliyorlar. Bazı maçlarda tabii büyük baskı oluştururlardı. Bu tabii ki takımın mücadelesine pozitif yansırdı. Türk futbolunu seviyorum. Türk futbolu içinde olmaktan hep mutlu oldum. Türkiye''de geçen futbol kariyerimden onurluyum." diye ekledi.

"PORTEKİZ ESKİ GÜCÜNDE DEĞİL"

Mircea Lucescu, A Milli Takım''ın Mart ayında Portekiz ile oynayacağı Katar Dünya Kupası Play Off maçı için de değerlendirmelerde bulundu. Portekiz''in eski gücünde olmadığını vurgulayan kurt hoca, Türkiye''nin bu maçta şansının olduğunu söyledi.