Recep İvedik 6 vizyona girdi mi? Recep İvedik 6 filminin galası yapıldı mı?

Recep İvedik 6 vizyona girdi mi? Recep İvedik 6 filminin galası yapıldı mı?
Türk sinema tarihinde rekor gişelere imza atan Recep İvedik serisinin 6'ıncısı hayranlarına büyük heyecan yarattı. Fragmanı yayınlanan Recep İvedik 6 filmi vizyona girdi mi? Recep İvedik 6 filminin galası yapıldı mı? Arama motorlarında 'Recep İvedik 6 izle' diye yazan kullanıcılar için detaylar haberimizde...

Bazı kesimlerin kahkahaya boğulduğu, bazılarının da şiddetle eleştirdiği Recep İvedik filmlerinin 6'ıncısı geliyor. Sinemaseverleri ikiye bölen Recep İvedik serisi, yeni filmiyle şimdiden konuşulmaya başlandı.

RECEP İVEDİK 6 GALASI

Şahan Gökbakar'ın büyük hayran kitlesine ulaşan seri filminin son halkası Recep İvedik 6'nın galası yapıldı.

recep-ivedik-gala.jpg

Şahan Gökbakar, gösterim öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Eninde sonunda bir komedi karakteri, bir komedi filmi. Çok da abartılacak bir şey yok. Atomu da parçalamıyoruz. Komedi filmi. O yüzden çok ciddiye alıp eleştirmek de garip geliyor bana. İzleyenler, mutlu olanlar izlesin. Keyfine baksın. Biz zaten onlar için üretiyoruz bunları. Amaç iki saat kafayı dağıtıp, doya doya kahkaha atmak. Bence Recep İvedik'ler de Türkiye'de bunu en iyi yapan film oldu." ifadelerine yer verdi.

FİLMİN KONUSU

Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği Recep İvedik 6 filminde kahramanımız bu kez Konya yerine Kenya’ya gidince olanlar oluyor. 

Şahan Gökbakar, son filmi 'Recep İvedik 6'da seyirciye Afrika macerası yaşatacak. Recep İvedik, seriSİnin yeni filminde yanlışlıkla Kenya’ya giden İvedik, Konya’da yapılacak kuru fasulye festivaline gitmek isterken seyahat acentesinin hatası sonucu kendilerini Kenya’da buluyor. Recep İvedik ile arkadaşı Nurullah’a, bu çılgın macerada Kiko adlı Goril de eşlik ediyor. 

Evinde televizyon izlerken, kapıya gelen postacının teslim ettiği kuru fasulye festivali davetiyesini görünce çok heyecanlanan Recep İvedik, vakit kaybetmeden en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alıp Konya'ya doğru yola çıkmak ister. Bir hata sonucu kendilerini Konya yerine Kenya'da bulan Recep ve Nurullah'ın tek amacı Türkiye'ye geri dönmektir ama Afrika'nın uçsuz bucaksız vahşi bozkırlarında iki düşman kabilenin arasında kalırlar.

Peki, Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek, filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor, Recep İvedik 6 nerede çekildi?

RECEP İVEDİK NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Yönetmenliğini Şahan Gökbakar’ın kardeşi Togan Gökbakar’ın yaptığı 'Recep İvedik 6' 8 Kasım’da vizyona girecek.

NEREDE ÇEKİLDİ?

300 kişilik bir ekibin görev aldığı filmin çekimleri, Karacabey’deki Longoz ormanları içine inşa edilen iki platoda tamamlandı. İki köyde kullanılan tüm araç ve gereçler doğal, organik ve geri dönüşümlü malzemelerden hazırlanarak set tamamlandı.

recep-ivedik-6-afis.jpg

RECEP İVEDİK 6 OYUNCU KADROSU

Şahan Gökbakar - Recep Ivedik
Nurullah Çelebi - Nurullah
Somer Karvan - Tur Rehberi
Furkan Bayraktar - Fazil
Mustafa Dok - Tefo