Çankaya Köşkü’nde esrarengiz buluşma

Çankaya Köşkü’nde esrarengiz buluşma
Çankaya Köşkü’nde esrarengiz buluşma

CIA ajanı Abramowitz’in yönettiği sözde düşünce kuruluşu CFR heyeti, Gül ile kapalı kapılar ardında görüştü.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya’da ABD’nin en büyük sivil (!) kuruluşu “Council on Foreign Relations” (Dış İlişkiler Komisyonu) üyeleriyle içeriği de açıklanmayan bir toplantı yaptı.

Erdoğan ve Gül’ü keşfetmişti
Onursal Başkanlığı’nı Soros’un yaptığı CFR, dünya siyasetini yönlendirme amacında. CFR’nin önemli ismi Abramowitz, Erdoğan ve Gül’ü AKP’nin lideri olarak keşfeden isim olarak biliniyor.

 

Çankaya’da kapalı kapılar ardında görüşme

Cumhurbaşkanı Gül, Abramowitz’in akıl hocalığını yaptığı, Soros’un üyesi olduğu CFR heyetiyle Köşk’te basına kapalı bir görüşme yaptı.

Haber: Salim Yavaşoğlu
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Council on Foreign Relations-Dış İlişkiler Konseyi” heyetini kabul etti. Çankaya Köşkü’ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi. Köşk’ten, görüşmenin içeriğiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmezken, toplantıya CFR üyelerinden hangi isimlerin katıldığı da açıklığa kavuşmadı.


CFR nedir?
ABD’deki  “Council on Foreign Relations-Dış İlişkiler Konseyi  CFR’nin beyninin Morton Abramowitz olduğu biliniyor. Gizli Dünya Devleti’nin en önemli organlarından biri olduğu iddia edilen CFR, Yuvarlak Masa teorisine göre şekillendirilmiş organizasyonların da eskilerinden. Illuminati şebekesi ise Tapınak Şövalyeleri’nin Ortaçağda ortaya çıkardıkları bir tür siyonizm hareketi. CFR, 21 Temmuz 1921’de New York’ta kuruldu. Kuruluşunda Walter Lippmann’ın önemli rolü oldu. Foreign Affairs adlı ünlü dergi bu örgütün yayın organı. CFR, bu dergi vasıtasıyla dünya kamuoyu üzerinde politik yönlendirme yapmaya çalışıyor. Görünüşte CFR’nin çalışmalarının pek gizli olmadığı ileri sürülüyor. Gerçekte ise diğer Gizli Dünya Devleti organları gibi son derece gizli çalışıyor. CFR’nin bugün finans, iletişim, akademi, istihbarat, teknoloji alanlarında en etkin konumlarda bulunan 3500 civarında üyesinin olduğu sanılıyor. Darbe sponsoru George Soros da CFR üyesi. CFR üyelerinin birçokları aynı zamanda Bilderberg ve/veya SBS üyesi. CFR’nin Türkiye’den de üyeleri mevcut.


Erdoğan’ı keşfetmişti
Siyonizm’in Türkiye ve Orta Doğu stratejisti Morton Abramowitz ABD’nin Ankara Büyükelçisi olduğu dönemde Erdoğan’ı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etmişti. Abramowitz’in, “Siz İstanbul’u yönetip yıldızınızı parlatabildiğinize göre, Türkiye için de çok şey yapabilirsiniz!..” sözleri basında yer almıştı. Abramowitz’in Gül’e de, “Tayyip Erdoğan’ın önünü açmak gerekiyor. Ama siyasi yasağı kalkmazsa, başkan sen olursun” dediği kamuoyuna yansımıştı.