8 FİLM GÖSTERİMDE

8 FİLM GÖSTERİMDE
Sinema salonlarında bu hafta 8 film vizyona giriyor. Gösterime giren filmler: Siyah Telefon, Elvis, Sünnet Çocuğu, Yumrukları Gevşetmek, Çılgın Kuşlar, Şeytanın Laneti, Akıl Bozan, Gizemli Köy. İyi seyirler...

Siyah Telefon

Finney Shaw, 13 yaşında utangaç ama çok zeki bir çocuktur ve sadist bir katil tarafından kaçırılıp, çığlık atmanın pek işe yaramadığı ses geçirmez bir bodruma kapatılır. Duvarda bağlantısı olmayan bir telefon sık sık çalmaya başladığında Finney Shaw, katilin önceki kurbanlarının seslerini duyabildiğini fark eder. Önceki kurbanlar, başlarına gelenlerin, Finney Shaw''ın başına gelmemesi konusunda kesin kararlıdırlar.

Yönetmen: Scott Derrickson

Oyuncular: Mason Thames, Madeleine McGraw, Ethan Hawke

Dağıtım: UIP Filmcilik

//////////////////////

Elvis

Film, ünlü şarkıcı Elvis Presley''in hayatını konu alıyor. Hikâye, Amerika''da masumiyetin kaybolmaya başladığı zamanlarda, Elvis Presley''in şöhrete kavuşmasından, eşi benzeri görülmemiş bir yıldıza dönüştüğü 20 yılı aşkın sürede, Presley ve Butler''ın arasındaki karmaşık ilişkinin dinamiğini gözler önüne seriyor. Bu yolculuğun merkezinde Elvis Presley''in hayatındaki en önemli ve etkili insanlardan biri olan Priscilla Presley de yer alıyor.

Yönetmen: Baz Luhrmann

Oyuncular: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge

Dağıtım: Warner Bross

//////////////////////

Sünnet Çocuğu

Hayatı adrenalin dolu geçen 60''lı yaşlardaki Sami, eski bir film prodüktorudur. Kumara ve at yarışına olan tutkusu nedeniyle hayatta dikiş tutturamayan Sami''nin son uzatmalı sevgilisi, şöhret olmanın hayalini kuran otuzlu yaşlardaki Meloş''tur. Gelirinden fazlasını harcayan Sami, çevresindeki insanlara sürekli borçlanır. Onlardan biri de gayrimeşru yoldan zengin olan Bekir''dir. Bekir, Sami''den parasını almak için sağ kolu Latif''i görevlendirir. Sami türlü kurnazlıklarla bir süre kaçmayı başarsa da sonunda yakalanır. Parasını geri ödemesi için Sami''ye süre tanıyan Bekir, süre dolana kadar borcunu ödememesi karşılığında ceza olarak Sami''nin erkeklik organı kesilerek ünnet edilecektir. Sami, borcunu ödeyip kendisine verilecek cezadan kurtulabilecek midir?Yönetmen: Aydemir Akbaş, Bülent Pelit

Oyuncular: Aydemir Akbaş, Mehmet Çepiç, Tuğba Daşdan

Dağıtım: Özen Film

//////////////////////

Yumrukları Gevşetmek

Sevdiği kadar uzaklaşmak istediği ailesinin boğucu hakimiyetinden kaçan genç bir kadının hikayesini konu ediliyor. Ada, Kuzey Osetya''daki eski bir maden kasabasında yaşayan genç bir kadındır. O, çok sevmesine rağmen onun üzerinde hakimiyet kurmaya çalışan ailesinin baskısından kurtulmaya çalışır.

Yönetmen: Kira Kovalenko

Oyuncular: Milana Aguzarova, Alik Karaev, Soslan Khugaev

//////////////////////

Çılgın Kuşlar

Şarkı yarışmasına katılan orman hayvanlarının hikayesi konu ediliyor. Fernville''de ilk bahar zamanı. İlkbahar''ın gelmesi aynı zamanda ormandaki hayvanların şarkı söyleme becerilerini sergiledikleri yıllık yetenek şovunun da geldiğinin habercisidir. Çılgın kuşlar, Marshall ve Mimi şovun favorisidir ancak müzik gurusu Marlon Pintop onlardan pek de memnun değildir. Bir gelenek haline gelmiş olan şarkı yarışmasının galibi kim olacaktır?

Yönetmen: James Snider

Oyuncular: Thomas Freeley, Maria Petrano, Jacob Whiteshed

//////////////////////

Şeytanın Laneti

Komşularıyla keyifli bir Noel yemeği yemek isterlerken kendilerini korkunç bir kabusun ortasında bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediliyor. Bir aile, Noel yemeğinin tadını birlikte çıkarmak için komşularını evine davet eder. Ancak gelen davetliler aslında çağırdıkları kişiler değildir. Gece boyuncu beş kişilik aile, hayal edemeyecekleri olaylarla karşı karşıya kalır. Ailenin komşularının kılığına giren şeytani varlık, gece boyu aileye bir dizi terör yaşatır. Ancak ailenin başına gelenler sadece başlangıçtır.

Yönetmen: Adam Leader, Richard Oakes

Oyuncular: Neal Ward, Nadia Lamin, Frank Jakeman

///////////////////////