Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra'dan 2022'de dolar ve Euro'nun ne olacağını açıkladı

Kassandra'dan 2022'de dolar ve Euro'nun ne olacağını açıkladı

İnsanları yüzde yüz doğru çıkan tahminleriyle hayrete düşürmeye devam eden astrolog Kassandra, 2022 yılı için de öngörülerde bulundu. Asgari ücretin 4 bin TL''nin üzerine çıkacağını da bilerek "Yok artık" dedirten Kassandra, emekliler için de istihareye yattı. Dualarına okuduktan sonra dalmasının uzun sürdüğünü belirten Kassandra, "Bankamatiklerden parasını çeken emeklilerin ellerindeki paradan iyi bir zam aldığını gördüm. Kürümde de benzer olaya tanık oldum. Tahminlerime göre, emekliler yüzde 35 ile yüzde 50 oranında zam alacaklar. Yüksek maaşlılar yüzde 35, düşük maaşlılar ise yüzde 50 oranında maaşlarında artış görecekler. Bu yüzde 35''in yukarı çekilmesi için de toplantılar kapalı kapılar ardında yapılıyor" dedi.

CEZAEVLERİ BOŞALACAK

Bu sene seçim olacağını her fırsatta dile getiren Kassandra "Emeklilere zam oranı için yattığım istiharede mahkumları da gördüm. İçlerinden biri ''Bilsen bilsen sen bilirsin. 6 yıl sonra özgürlüğüme kavuşacağım. Ama 2 yaşına gelen çocuğumu daha erken görebilir miyim" diye sordu. Bir süre sonra o kişiyi çocuğuna sarılıp doya doya öperken gördüm. Bu olayı cezaevlerinde bulunanlar için bir af çıkartılabileceğine yorumladım. Bu af belki tüm suçları kapsamayacak ama cezaevlerindeki mahkumların yüzde 80''inin tahliye olacağını düşünüyorum" dedi.

Bir politikacının da rüyasında yanına gelerek "Biz bu affı 2023 yılında yani Cumhuriyetimizin 100''üncü yılında düşünüyorduk. Ama seçimler 1 yıl önce çekilince onlar da daha erken tahliye olacaklar" dediğini anlatan Kassandra "O sırada bir çok beyaz güvercin gökyüzüne doğru havalandı. Sahiplerinden bazıları kuşlarını indirmek için yere yem atsalar da kuşlar bir türlü yere inmedi" yorumunu yaptı.

TÜRKİYE''DE TURİST PALAMASI OLACAK

Bu sene Türkiye''de turist patlaması da yaşanacağını da belirten Kassandra "Bu patlama öyle böyle olmayacak. Kış aylarına denk gelen ilk çeyrekte bile rekorlar kırılırsa kimse şaşmasın. Hem de bu turistler, hava, kara ve deniz yoluyla adeta ülkemizi istila edecekler. Bulgaristan, Yunanistan ve Gürcistan''dan hiç gelmediği kadar turist gelecek. Bu 3 ülkenin gelen turistleri alışveriş için adete Trakya Bölgesi''ni ablukaya alacak. Bunda TL''nin tüm para birimleri karşısında değer üstüne değer kaybetmesi en önemli faktör olarak göze çarpacak. Yaz aylarında Rus, İngiliz, Ukraynalı turistlerle Arap ülkelerinden gelenler yerli turiste yer bırakmayacak. Otel fiyatları Türkler için adeta cüzdanları yakacak" yorumunu yaptı.

DOLAR REKORLARIN REKORUNU PARÇALAYACAK

Doların önlenemez yükselişi devam edecek diyen Kassandra "Yılın ilk çeyreğinde bu artış devam edecek. Dolar kuru tahminlerin üzerine çıkacak. İlk çeyrekte 1 doların 22 TL''yi geçeceğini tahmin ediyorum. Bu oran tepkileri de beraberinde getirecek. Ondan sonra yapılanların aksine Merkez Bankası faiz artırımına gidebilir" dedi.

DOĞAL AFETLER CAN ALACAK

Türkiye''nin doğal afetlerin etkisinde kalacağını belirten Kassandra "Küremde sel ve çığ felaketlerini gördüm. Üzülerek söylüyorum can kaybı yaşanacak. İnşallah yanılan ben olurum ve bu gerçekleşmez. Depremler de devam edecek. Büyük korku ve paniğe neden olacak" diye konuştu.

YÜZBİNLER İŞSİZ KALACAK

"Ekonomik olarak da ülkemiz çöküşü yaşamaya devam edecek" diyen Kassandra "Asgari ücretin artması yüz binlerce kişiyi işinden edecek. Bu işsiz kalacakların çoğu küçük esnaf olarak çalışan yerlerde gerçekleşecek. Bu kişilerin işlerini çalışmaya devam eden kişiler üstelenecek. Böylece iş gücü artacak. Yani bir kişi iki kişinin yaptığı işi yapacak. Türkiye''ye yerleşen Suriye ve Afganlılar asgari ücretin altında ve sigortasız olarak çalışarak bu çıkan kişilerin yerlerinde de çalışacak" yorumunu yaptı.

KAZALAR ÇOK CAN ALACAK

2022 yılında da hava taşıtlarının düşeceğini belirten Kassandra "Çok can kaybı gördüm. Bu kazaları otobüs, tren ve gemi kazaları da takip edecek. 2022 yılı tabir yerindeyse felaketler açısında geride bırakmamıza sayılı günler kala 2021 yılını aratacak" dedi.

Yazarın Diğer Yazıları