''Covid sıvıları, askeri sır ise yasak silâhtır!''

''Covid sıvıları, askeri sır ise yasak silâhtır!''

Gazeteci-yazar Birgül Göker Perdisa, İnternet gazetesi Yeni Posta için dünya nanopatoloji uzmanı İtalyan bilim insanları Stefano Montanari ve eşi Antonietta Gatti ile röportaj yaptı. Tamamını Yeni Posta''da okuyabilirsiniz. Montanari''nin, Perdisa''nın sorularına verdiği cevaplar özetle şöyle:

-İşleri kolaylaşsın diye "aşı" adını verdikleri şey, aslında gen tedavisi yapan bir ilaçtır. Aşıda olması gereken nitelikler yani patojenler bu sıvıda yok.

-İşin aslı şu: Bundan birkaç on yıl önce, Amerikan hükümeti Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi FDA''ya artık çalışmaları için para veremeyeceklerini, başlarının çaresine bakmalarını söyledi. Böyle olunca, ilaç firmaları, ürettikleri ilaçları denetlemekle yükümlü FDA''nın patronu oldu. Şimdi patron ne isterse FDA onu yapıyor.

-Avrupa''da da ilaç kontrol kurumlarını kontrol ediyorlar. Tıp dergileri ile gazetelerini de yıllardır fonluyorlar. Bu gazete ve dergilerde yayımlanan neredeyse tüm araştırmalar aslında yalan. Tabii bu işin devamı da tıp okulları... Tıp okullarında kürsüleri kurup fonluyorlar, kendi adamlarını profesör olarak buralara yerleştiriyorlar. Öğrenci bu yerleştirilmiş profesörlerin saçmalıklarını ezberleyip aslında hiçbir şey öğrenmeden mezun oluyor. Bir çeşit "ilaç satıcısı cahil doktor" yetiştiriyorlar. Ama bu durum biyolog, eczacı vs. için de aynı… Bu demektir ki, günümüz tıbbı yalanla, sahtekârlıkla lekeli.

-Öyle bir noktaya gelindi ki, dünya genelinde hükümetler, sağlık bakanları, insanlığın binlerce yıldır tedavi amaçlı kullandığı hiçbir yan etkisi olmayan doğal ürünleri, bitkileri bile yasaklıyor.

***

- Bu büyük ilaç firmaları çok akıllıca hareket ettiler, yıllarca sabırla yavaş yavaş ağlarını ördüler. Politikaya da hükmediyorlar. Seçmen, pusulada milletvekili değil, parti seçimi yapmak zorunda kalıyor. Milletvekilleri ve senatörler halkı temsil etmiyor kendilerini fonlayan grupları, patronları temsil ediyor. İktidar sahte, muhalefet de sahte.

- Bu yasal olmayan meclis ve iktidar, ülkede medyanın da sahibi… Devletin fonladığı medya, devletin yayılmasını istediği yalanları yazıp anlatıyor. Covid için de durum bu, Ukrayna için de…

- Bilim karşılaştırma yapma ile çalışır. Yeni bir ilaç üretildiği söyleniyor: Covid-19 genetik ilacı. Bütün bilim insanlarının bu ilacı analiz etmesi, karşılaştırma yapması yasaklanıyor. Buna rağmen analiz edebilenler oldu ve içinde grafen oksit bulundu.

- Şimdi yasağa ek olarak, Covid-19 ilacının "askeri sır" olduğunu söylüyorlar. Askeri sır olduğunu söylemek, aslında bu ilacın yasak bir silah olduğunu söylemek demektir…

- Tüm sistemi sarıp sarmalayan, hatta aile doktoruna kadar varan bir yolsuzluklar ağı var. Her Covid-19 ilacı, ya da onların deyimiyle aşısı yapıldığında, aile doktoru devletten para alıyor. Büyük çılgınlık! Hastaneler de diğer hastaları Covid hastası olarak gösteriyor, hatta size yatış veriyor ve devlet o hastaneye büyük paralar ödüyor.

***

- Bu ilacın sağlık için çok zararlı olduğu bir gerçek… Ben maratoncuydum. İtalya''da 15 şampiyonluğum var. Spor dünyasından bir dostum, kendi alanındaki sporculardan aşı yaptıranların fiziksel performanslarının yüzde 40 düşmüş olduğunu söyledi. Bu hemen hemen tüm spor dallarında böyle... Paris-Nice bisiklet turunda 40 bisikletçi birden sağlıkları elvermediği için yarışı bıraktı. Benzer bir durum İtalya bisiklet turunda da yaşandı. Gencecik futbolcular sahada kalp krizi geçirip ölüyor…

- Dünya nüfusunu azaltmak istiyorlar. İtalya''yı 60 milyondan 30 milyona düşürmek istiyorlar mesela. Bunu açık açık söylediler.

Yazarın Diğer Yazıları