Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Dağdan gürültüyle inecek. Pes artık! Sen insan mısın Kassandra 

Dağdan gürültüyle inecek. Pes artık! Sen insan mısın Kassandra 

Dediklerinin hepsi bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra''nın söylediklerinin tamamına yakını bir kaç gün içinde gerçekleşmesi şaşkınlık yaratıyor. Bu ayın 2''sinde bir sanatçımız hayatını kaybedecek diyen Kassandra''nın bu sözünün üzerinden 48 saat geçmeden ünlü sanatçımız Hüner Coşkuner yaşamını yitirdi. Bu vefat ünlü astroloğu adeta bunalıma soktu. Yakın çevresine "Keske yanılsaydım" diyen Kassandra insanlara uyarıda bulundu..

Bugün Merkür-Plüton kavuşacak diyen ünlülerin ünlülerin astroloğu Kassandra "Bu hiç iyi bir şey değil. Ciddi şekilde bizleri uyarıyor. Güç savaşları yaşanacak. Bizler de çeşitli baskılara maruz kalacağız. Bunun tek sorumlusu Merkür ile Plüton''un buluşmasıdır" diye konuştu.

Endonezya ve Filipinler''de şiddetli depremleri de bilen Kassandra "Depremler olmaya devam edecek. Yıkıcı deprem olacağını küremde yine göremedim. İnşallah da yaşamım boyunca göremem. Çünkü depreme yakalanan biri olarak neler yaşandığını çok iyi biliyorum" diye konuştu.

Bugün "Dağdan gürültüyle gelecek" diyen Kassandra, "Doğu Anadolu Bölgesi''nde çığ tephlikesi yaşanacak. Can kaybı olmaması tek tesellim olacak. Ayrıca bu bölgede sel baskınları da yaşayacak. İnsanlarımız çok dikkatli olsun. ''Bana bir şey olmaz'' denmemeli. Aksine tedbirler üst seviyeye çıkartılmalı" yorumunu yaptı.

Yazarın Diğer Yazıları