Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Her şeyi önceden bilen Kassandra uykudan uyandı. Karabulutların içinden Nisan'da ne gördüğünü açıkladı. Hepsi Nisan’da olacak

Her şeyi önceden bilen Kassandra uykudan uyandı. Karabulutların içinden Nisan'da ne gördüğünü açıkladı. Hepsi Nisan’da olacak

Öngörülerinin hepsi tek tek çıkan Kassandra, ülkemizin de başına bela olan korona virüsün bu ayın ortasından itibaren etkisini kaybetmeye başlayacağını belirtti. Tatile gidenlerin de tedbirlere uymaya devam edeceğini belirten Kassandra "Küremde maske takan insanları gördüm" dedi.

Futbol sahalarında büyük başarılara imza atan bir futbolcunun da korona virüse yakalanacağını belirten Kassandra "O futbolcunun rütin testlerde koronaya yakalandığını öğrenecek. Taraftarları üzülecek ve takımdaki eksikliği hissedilecek" yorumunu yaptı.  

Depremle yaşamaya alışmaya başladığımızın altını çizen Kassandra, "Yıldızlar depremler olmaya devam edeceğini gösteriyor. Yurt dışında da şiddetli depremler olacak. Bu depremlerde yıkım da yaşanacak. Can kaybı olmaması teselli kaynağım olacak" diye açıklamalarda bulundu.

Hava taşıtlarında da kazalar yaşanacağını belirten Kassandra "Üzülerek söylüyorum can kayıpları ne yazık ki yaşanacak.  İnsanlar perişan olacak. Keşke elimde imkan olsa da bu faciaların önüne geçebilsem" dedi.

Şampiyonluk tahminimle ilgili çok sayıda soruya maruz kaldığını belirten Kassandra "Daha önecede belirttiğim gibi açıklama yapmak seyir zevkini düşürecektir. Ama şunu söyleyebilirim denizde tekne konvoyu oluşturup şampiyonluk turu atılacak. Meşaleler yakılacak havai fişekler patlayacak. Bunları küremde sürekli görüyorum" dedi.

Ünlü bir sanatçının hayatını gözlerine kapatacağını belirten Kassandra bu kişiyi tanıdığını da belirtti. Ölümünün üzüntüyle karşılanacağını söyleyen ünlü astrolog "Sırası gelen bu dünyadan göçüp gidiyor. Bunun önüne geçmenin de imkanı yok" dedi.

Yağışların bitmediğini ve devam edeceğini belirten Kassandra "Sel baskınları yaşanacak. Yağış barajları da dolduracak. Su altında kalan şehirlerimiz olacak" yorumunu yaptı. 

 

Yazarın Diğer Yazıları