Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra gerçekleşecek korkunç olayı tarih vererek açıkladı

Kassandra gerçekleşecek korkunç olayı tarih vererek açıkladı

Ünlü astrolog Kassandra, China Eastern Havayolu şirketine ait Boeing 737 yolcu uçağının, Çin''in güneyinde düşmesinin hatırlatılması üzerine korkutan bir açıklama yaptı.

Uçak düşmesinden sonra deprem meydana gelmesinin rivayet olduğunu söyleyenlere saygı duyduğunu söyleyen Kassandra "Uçaklar manyetik alanlardan ve sinyallerden etkileniyorlar. Depremlerin önceden manyetik sinyaller yolu ile tespit edilebileceği ispatlanamasa da inananlardanım. Ben 6 ve daha büyük bir deprem bekliyorum. Bu ay içinde olursa da hiç şaşırmam. Ama Türkiye bu depremden etkilenmeyecek" açıklamasını yaptı.

DOLAR ZOR DURUYOR

Merkez Bankası''nın mart ayında politika faizini yüzde 14''te sabit tutmasını yorumlayan Kassandra bu konu için yattığı istihareyi anlattı.

Rüyasında yetkili bir insanı gördüğünü belirten Kassandra "O kişi bulutların üstündeydi. Kurmayları ise çok büyük bir masanın etrafında bir araya gelmişlerdi. Yetkili kişinin "Ne düşünüyorsunuz" soruna çeşitli fikirler ortaya çıktı. Sonra oylama yapıldı. Sonuç faiz yükseltme çıktı. Hemen yetkili kişinin suratına baktım. Güldü ve hayır bu olmaz. Verdiğim sözü ne çiğnerim ne de çiğnetirim. O zaman sabit kalsın. Ama önümüzdeki aylar ne gösterecek ona bakacağız" dedi onlarca kişinin gözlerinin içine bakarak.

"Benim gördüklerime göre, nisan ayında faiz sabit kalır ya da düşürülürse dolar yükselişe geçecektir" diyen Kassandra "Fikir değişikliği olmaması halinde diye üstüne basa basa belirtiyorum. Bana sizler de hatırlatıyorsunuz dediklerimin hepsinin çıktığını. Ben ekonomist değilim. Astroloğum. Bu görüşlerim dolar alın ya da almayın şeklinde sakın yorumlanmasın. Yattığım istihareden gördüklerimi yorumluyorum" diye konuştu.

Çığ felaketlerini, mazot ve benzinin 20 TL''ye çıkacağının nasıl bildiği şeklindeki sorularla sık sık muhatap olduğunu söyleyen Kassandra "Çığ felaketleri bitmedi. Kar yağışı çoğu bölgelerde sürüyor. Kar kalınlarını küremde gördüm. 2 insan boyunu aşan yerler var. Yağışlar kesilince bu felaketler gerçekleşecek. Tek temennim can kaybı olmaması" dedi.

Halkın alım gücünün düştüğünü küresinde gördüğü kuyruklara bakarak yorumladığını söyleyen Kassandra "Nerede ucuzluk varsa orada kuyruklar gördüm. Bu kuyrukların ne zaman biteceği ise belirsiz. Kuyruktaki insanların şurada promosyonlu satış var, burada şu var yorumlarını duydum. Ama indirimlere giremeyen insanlarının da seslerini duydum" diye konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları