ABD'den UFO'larla ilgili itiraf

ABD'den UFO'larla ilgili itiraf
Amerika Birleşik Devletleri 53 yıl sonra UFO'larla ilgili bir oturum düzenledi. Oturumda bazı UFO görüntüleri de gösterildi ve açıklaması yapılamasa da görüntülerin 'gerçek' olduğu belirtildi.

WebTekno''dan aktarılan bilgilere göre; Amerika Birleşik Devletleri’nde tarihi bir oturum düzenlendi. ABD Kongresi’nde yapılan olan oturumda iki savunma istihbarat görevlisi, hükümetin UFO’larla ilgili ne bildiği konusunda ifade verdi. Kısa süre önce ''halka açık'' olarak gerçekleşen oturum, bu kez ''kapalı'' olarak gerçekleştirildi.

ABD Temsilciler Meclisi’nin istihbarat alt komitesinin düzenlediği oturumda ifade vermeye çağrılan yetkililer ABD’nin istihbarat ve güvenlik sorumlu savunma müsteşarı Ronald Moultrie ve Donanma İstihbaratı Başkan Yardımcısı Scott Bray oldu. Her iki ismin de halka açık duruşmanın ardından basına kapalı şekilde ifade vermesi planlandı.

Bu görüntü, daha önce internette yayımlanmış, Pentagon da  görüntülerin bir donanma personeli tarafından çekildiğini geçtiğimiz yıl doğrulamıştı. 

Donanma İstihbaratı Başkan Yardımcısı Scott Bray o görüntülerle ilgili şu açıklamalara yer verdi: 

Artık bu üçgenlerin bölgedeki İnsansız Hava Sistemleri ile ilişkili olduğundan oldukça eminiz. Üçgen görünüm, ışığın gece görüş gözlüğünden geçmesinin ve ardından bir [tek lensli refleks] kamera tarafından kaydedilmesinin bir sonucudur.

Bu görüntünün halen açıklanamadığı belirtildi. Görüntünün 2021 yılında bir pilot tarafından kaydedildiği açıklandı.

Altkurul Başkanı Andre Carson, "UAP''ler (tanımlanamayan hava olayları) açıklanamıyor, ama gerçek." ifadelerini kullandı.

Donanma İstihbaratı Müdür Yardımcısı Bray, ABD yetkililerinin açıklayamadığı bazı görüşler olduğunu kabul ederken, makul açıklama için çok az verinin olduğunu ifade etti. Bray, sahip oldukları kanıtların ellerine bir şey sunmadığını, bu nesnelerin Dünya''dan olmadığını düşündürecek hiçbir yayılım tespit etmediklerini bildirdi.

En son UFO oturumu 53 yıl önce yapılmıştı.

İlgili Haberler