Acun Ilıcalı sağlık durumunu açıkladı. Merve Aydın Survivor'a devam edecek mi?

Acun Ilıcalı sağlık durumunu açıkladı. Merve Aydın Survivor'a devam edecek mi?
Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüller takımı ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseyde eleme potasına bir isim gönderdi. İlk mücadeleyi Ünlüler takımı kazanmış ve ilk eleme adayı Dora olmuştu. Dün akşam ünlüler takımından bir isim potaya girdi. Öte yandan sakatlanan Merve Aydın'ın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler''de kıyasıya mücadele devam ediyor. Haftanın en kritik oyunu dün akşam ekrana geldi. Son ana kadar devam eden mücadeleden galip ayrılan takım gönüllüler takımı aldı. Survivor Türkiye’de ilk dokunulmazlığı Ünlüler kazanmış, Gönüllüler takımından Dora haftanın ilk eleme adayı olmuştu. İkinci dokunulmazlığı ise Ünlüler takımı kaybetti ve eleme adayı olarak İlayda''yı potaya gönderdi. İşte dün gece yaşananlar…

Çekimleri Dominik''te gerçekleşen Survivor''da ünlüler-gönüllüler arasında mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle sevdiklerinden haber alabildikleri iletişim oyunlarında daha da hırslanan takımlar, geçtiğimiz salı da oyunu kazanmak için mücadele etti.

İLETİŞİM OYUNUNDA SAKATLANMIŞTI

Ancak oyunda talihsiz bir kaza yaşandı. Ünlüler takımının iddialı kadın yarışmacılarından olan Merve Aydın, parkurdaki engele burnunu çarptı. Bir anda kanlar içinde kalan Aydın, oyuna devam edememişti. Burnu doktor Metin Kuş tarafından kontrol edilen Aydın, kırık olduğu tespit edilince hastaneye kaldırıldı. Metin Kuş''un ''Merve oynayamazsın'' demesi üzerine Merve, "Kanama durursa oynayabilirim. Ben alışkınım" demişti.

BURNUNDA PARÇALI KIRIK OLUŞTU

O akşam yapılan konseyde Acun Ilıcalı, Merve Aydın''ın burnunda parçalı kırık olduğu dile getirmiş; yarışmadaki akıbetinin daha sonra belli olacağını söylemişti.

ACUN ILICALI''DAN MERVE AYDIN AÇIKLAMASI

17 Nisan Cumartesi akşamı da 71. bölümüyle ekranlara gelen Survivor''da takımlar arasında hem market hem dokunulmazlık oyunu oynandı. Acun Ilıcalı, market oyunu öncesi Merve Aydın''ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Merve''nin operasyonunun başarılı geçtiğini söyleyen Ilıcalı, tedavisinin devam ettiğini ancak son kararı Metin Kuş''un vereceğini söyledi.

“KARAR DOKTORUMUZ METİN KUŞ''UN”

Ilıcalı sözlerine, "Metin Kuş, Santa Domngo''ya giderek Merve''nin burnu için tekrar kontroller yapacak. Ancak ben dün kendisini ziyaret etti. Durumu iyi ve morali yüksek. Bir an önce de dönmek istiyor. Şimdilik ön gördüğümüz Merve''nin bir süre sonra benche daha sonra da oyunlara dönebileceği yönünde. Ancak kararı doktorumuz verecek" diye devam etti.

İlgili Haberler