Acun Ilıcalı'dan Süper Lig için bomba adım

Acun Ilıcalı'dan Süper Lig için bomba adım
TV8 ve Exxen platformlarının sahibi Acun Ilıcalı’nın bomba bir karar aldığı iddia edildi. Önceki dönem Beşiktaş başkan adayı Hürser Tekinoktay, yeni sezon öncesi yapılacak yayın ihalesine Ilıcalı'ya ait Exxen adlı dijital platformun yer alacağını öne sürdü.

Medyaradar’da yer alan habere göre, önceki dönem Beşiktaş başkan adayı Hürser Tekinoktay, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.

YAYIN İHALESİNDE YER ALACAK

Tekinoktay, yeni sezon öncesi oluşturulan yayın ihale komisyonuna Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi''nin girmemesini eleştirirken, Fenerbahçe''ye yakınlığı ile bilinen TV 8''in sahibi Acun Ilıcalı''ya ait Exxen adlı dijital platformun ihalede yer alacağını öne sürdü.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Sosyal medyadan açıklama yapan Tekinoktay, "İhale komisyonu, kulüpler birliği ve ilgililere; 1-Kulüpler Birliği Başkanı neden ihale komisyonunda yok ? 2-İhaleye TV8 veya EXXEN girecek mi ? 3-ODTÜ ne öğrendiniz ?" dedi.

Anımsanacağı gibi TFF futbol ihale komisyonunu açıklamış ve yeni yayın ihalesi için oluşturulan komisyonda, TFF’nin yanı sıra Kulüpler Birliği Vakfı''nı temsilen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa Yönetim Kurul Üyesi Fatih Saraç, Göksel Gümüşdağ ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil yer aldığını duyurmuştu.