Adanalı esnaftan Akşener'e: 18 yıl AKP'ye hizmet ettim hakkımı helal etmiyorum

Adanalı esnaftan Akşener'e: 18 yıl AKP'ye hizmet ettim hakkımı helal etmiyorum
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Memleket Gezileri” kapsamındaki esnaf gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Her hafta yurdun dört bir yanını gezen Akşener’in bu hafta durağı Adana oldu.

Gümüşçü dükkanı olan bir kadın esnaf ise pandemi ve döviz kurlarındaki artışın işlerini çok etkilediğini belirterek şunları kaydetti: “Koronavirüse yakalandığım için iki kez bir buçuk ay kadar dükkanımı kapatmak zorunda kaldım. Dükkana benden başka bakacak kimse yok tek başıma mücadele ediyorum. Bahsettikleri destek paketlerinden hiçbir şekilde faydalanamadım. Türkiye’nin genel haline baktığımız zaman bizim artık gelecekten umudumuz kalmadı. AK Parti kurucu kadın kolları başkanlığı yaptım, 18 yıl partiye hizmet ettim, nefret ettim, hakkımı helal etmiyorum. Türkiye size emanet. Sizin dik duruşunuza hayranız, bir kadın olarak gurur duyuyorum."

 

“ET SATIŞI 300 KİLODAN 100 KİLOYA DÜŞTÜ”

Akşener vatandaşların ekonomik durumlarını anlayabilmek için her ilçede uğradığı gibi Ceyhan’da da bir kasaba uğrayarak durumu sordu. Kasap vatandaşların ekonomik durumunu şu sözlerle anlattı: “Daha önce 10 kilo et alan müşterilerimiz şu anda 2-3 kilo et alabiliyor. Daha önce toptan alıp dolaplarında stoklayan müşterilerimiz şu anda günlük alıyorlar. Alım durumu düştü. Daha önce günde 300-400 kilo arası et satıyorken şu anda 100 kiloyu zor görüyoruz. Bu dükkandan 7 kişilik ailem zor geçiniyor.

İlgili Haberler