AKP'li vekil korona hastasını ziyaret etti

AKP'li vekil korona hastasını ziyaret etti
AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, korona virüs tedavisi gören Erzincan Müftüsü Burhan Çakır'ı ziyaret etti. Karaman ziyaret sırasında çekildiği fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın olay olmasının ardından Karaman, yazılı bir açıklamada bulundu.

AKP'li vekil korona hastasını ziyaret etti

AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman''ın gerçekleştirdiği ziyaret, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. AKP Erzincan Milletvekili Karaman korona virüs tedavisi gören Erzincan Müftüsü Burhan Çakır''ı ziyaret etti. 

Sosyal medya hesabından olayı duyuran Karaman şunları yazdı: 

"Kıymetli hocamız Sayın Prof Dr Selami AKKUŞ ile birlikte, Covid rahatsızlığı nedeniyle Ankara Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden, değerli Erzincan Müftümüz Sn.Burhan Çakır bey’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.
Kendisine Rabbimden acil şifalar diliyorum." 

ERZİNCAN MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN’DAN AÇIKLAMA

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman Erzincan İl Müftüsü Sayın Burhan Çakırı Ankara Şehir Hastanesi Ziyareti Hakkında Açıklaması:

"Ankara Şehir Hastanesi - Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Covid hastalığı geçirdikten sonra yaşadığı nörolojik veya akciğer sorunlara bağlı hareket sistemi veya yürüme sorunlarına yönelik post-covid rehabilitasyon servisi vardır. Pcr (-) leşen, ancak yürüme ve solunum sorunları nedeniyle rehabilitasyonu gereken hastalar yatırılmaktadır. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde aktif covid hastası yoktur. Covid sonrası rehabilitasyon yapılmaktadır. Ziyareti yapılan hastamız da aktif Covid hastası olmayıp, rehabilitasyon amaçlı takip edilmektedir. İl Müftümüz Sayın Burhan Çakır’ın Covit Hastalığı negatife döndükten sonra Ankara Şehir Hastanesine ziyaretimiz gerçekleşmiştir."