AÖF sınav girişi nasıl yapılır. AÖF sınav takvimi yayınlandı mı

AÖF sınav girişi nasıl yapılır. AÖF sınav takvimi yayınlandı mı
Üniversitelerin birinci dönemlerinin sona ermesinin ardından başlayan bahar dönemi, öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, AÖF bahar dönemi vize ve final sınavı tarihi belli oldu mu? AÖF sınav girişi nasıl yapılır? AÖF sınav takvimi ile ilgili açıklama yapıldı mı? AÖF Bahar Dönemi sınavları online mı yapılacak? Sorularının cevapları…

Türkiye''de en çok öğrenciyi barındıran Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin katılacağı sınavların tarihleri belli oldu. Kayıt yenileme yapan öğrenciler ikinci dönem sınavlara katılım sağlayabilecek. Sınav takvimine göre AÖF bahar dönemi ara sınavı 10-11 Nisan 2021 tarihinde başlayacak.

AÖF VİZE SINAVI NE ZAMAN

AÖF bahar dönemi ara sınavları 10 – 11 Nisan 2021 tarihlerinde, dönem sonu sınavları ise 29 – 30 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleşecek.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

Üniversitesi AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrencilerin Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin kullandığı e-Kampüs sistemi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekiyor.

AÖF SINAV TARİHLERİ TAKVİMİ 2021

2. ve 6. Yarıyıl dersleri için 10-11-12 Nisan 2021 tarihlerinde, 4 ve 8. yarıyıl dersleri için 17-18-19 Nisan 2021 tarihlerinde Bahar Dönemi sınavları uygulanacak.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI NASIL YAPILACAK, ONLİNE MI?

2020-2021 AÖF Bahar Dönemi Ara sınavları çevrim içi (online) ortamda tamamlanacak.

AÖF VİZE SINAVINA NASIL GİRİLİR?

Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI

AÖF sınav giriş bilgileri kurum tarafından yayımlandı. Yapılan açıklamada, “2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Ara Sınav Giriş Bilgisi aosogrenci.anadolu.edu.tr sayfası üzerinden yayımlanmıştır.” denildi.