Astrolog Leyla Cihaner Rusya - Ukrayna savaşında olacakları anlattı

Astrolog Leyla Cihaner Rusya - Ukrayna savaşında olacakları anlattı
Başak Dolunay & yükselen burcunuza etkileri

18 Mart 2022 tarihinde İstanbul saati ile 10.20 ‘de 27 derece de kritik günleri hayatlarımıza yaklaştıracak Başak Dolunay bizleri arındırmaya ve karanlıklarımıza ışık olmaya geliyor.

Başak Dolunay’ı bizlere duygularımızı ortaya koyma, koruma içgüdümüzü, beslenme alışkanlıklarımız, çocuklarımız ve kadınlara yönelik konuların ön plana çıkacağı süreçleri iki hafta boyunca hayatımıza getiriyor olacak.

Grup ilişkilerinin ve ideallerin önem kazanacağı Başak Dolunay’ı hayatlarımızı istek ve arzularımızın farkına varmamızı sağlıyor olacak.

Başak Dolunay’ında gerçekçi olmayan iyimserliğinize, parasal savurganlık etkisine iki hafta boyunca dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Başak Dolunay’ında aile bireyleri arasında görüş ayrılıkları, duygusal ön yargılar sizleri doğruyu görmekten alıkoyabilir.

Başak Dolunay’ında ilişkileriniz de aşırı duygusal yaklaşımlarınız ayrıklara neden olabilir.

Başak Burcu Dolunay’ın etkisi altında karar vermemeniz gereken konuları ertelemenizi olası hatalı karar vermenizin önüne geçecektir.

Başak Burcu Dolunay’ında beslenmede aşırılık ve aşırılarınız kendinize yapacağınız en büyük düşmanlıklara olay veya durumları davetiye çıkarabilir.

Başak Burcu Dolunay’ın etkisi boyunca tutamayacağınız sözler vermeye özen gösterin.

Başak Burcu Dolunay’ında hala etkisini sürdürmekte olan aldanma, kandırılma veya iyi niyetin suiistimaline karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Kısacası kimsenin kirli dünyasıyla kirli öyküsüne şahitlik yapmayın ve sizleri günahlarına ortak etmesine izin vermeyin.

Acele karar vermeyin ve parasal risklere girmemeye özen gösterin. Kendinizi ve sınırlarınızı koruyun.

Başak Dolunay’ında özgürlük vurgunda isyan yükselişe tırmanırken yükseköğrenim alanlarda sorunlar, kanun ve yasalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. O yüzden isyan duygunuza karşı daha kontrollü, esnek ve sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Kazalara açık olduğumuz bu günlerde acele veya hızlı hareketlerde yavaşlama, özellikle makine kazalarına karşı daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Makine veya elektrik aletlerinizde bozulma yaşayabilirsiniz.

Başak Dolunay’ında şaşırtıcı olaylara hem bireysel hem de Türkiye’de gizli saklı ne varsa duymaya veya görmeye hazırlıklı olun derim.

Psikolojik sorunların tırmanışa geçeceği bu günlerde kurtuluş olarak alkol veya madde kullanımdan uzak durmanızı şimdiden tavsiye ederim.

Gökyüzü hareketlerine göre Ukrayna ve Rusya Savaşının daha tırmanışa geçerek devam edecek gözüküyor.

Hijyenden kaynaklı yeniden geçmişte olmuş sağlık sorunları baş gösterebilir ve aynı zaman da sağlık çalışanlarıyla ilgili sorunlara tanık olabiliriz.

Sağlık sorunları açısından bakacak olursak duyu organları, sindirim sistemleri, ishal, karın şişliği, sinir sitemleri ve üreme yollarınız hassasiyet gösterebilir.

İki hafta boyunca önemli gökyüzü hareketlerine bakacak olursak;

MERKÜR KOÇ BURCUNA GEÇİYOR

Merkür gezeni 28 Mart 2022 tarihi itibariyle Koç Burcuna geçiyor ve 11 Nisan 2022 tarihine kadarda Koç Burcu yerleşimine devam ediyor olacak. Merkür’ün Koç Burcu yolculuğu iletişimde akılcılık, kolaylık vurgusunu bizlerde yükletiyor olacak. Özgün yaratıcılık enerjiyle yeni buluşlara, arabuluculuk ve ticarette hareketlilik getirebilir.

Merkür’ün Koç yerleşimi boyunca diklenmemeye ve kırıcı olmamaya iletişimde özen göstermeliyiz.

VENÜS BALIK BURCUNA GEÇİYOR!

Venüs gezegeni 6 Nisan 2022 tarihinde Balık Burcuna geçiyor olacak ve 2 Mayıs 2022 tarihine kadarda Balık Burcu yerleşimine devam ediyor olacak.

Venüs Balık Burcu yolcuğunda bizleri daha yardım etmeye daha merhametli olarak sezgisel olarak olayları kavramamıza katkı sağlıyor olacak.

Ve aldanmaya daha müsait olacağımız bugünlerde dikkatli olmanızı bu tarihlerde tavsiye ederim.

Venüs Balık burcunda sahne önünde olanlar ile ilgili başarı, yüreklerimize dokunan sanatlarına tanık olabiliriz.

İki hafta boyunca kritik günler ise Mart Ayı’nın 21 /22/ 24 /26 ve 27 tarihlerine özellikle daha gerginlik açısından ayın 24 Mart tarihine karşı dikkatli olmakta var.

YÜKSELEN BURCUNUZA ETKİLERİ

Yükselen Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Başak Dolunay’ı sizleri ruhsal tekâmülünüz, bağımlılıklarınız ile ilgili şifalanma fırsatlarını yakılabilirsiniz.

Şaşırtıcı beklenmedik olaylara yüzleşme ve duygusal gerginlikleriniz tırmanışa geçebilir. Sağlığınıza bu zamanlarda daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Makine veya elektrik aletlerinizde bozulma yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Aşk hayatınız, çocuklarınız ve çevreniz ile ilgili süreçler gündem konunuz olabilir. Bazı dostlarınız veya çevrenizdeki insanların hoş olmayan tavırlarına maruz kalabilirsiniz. Yol ayrımları hem ilişkiniz de hem de çevreniz de yaşayabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmaya karşı aşırı yemek tüketimine ve aşırı para harcamalara dikkatli olun.

Yükselen İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

Evliliğiniz veya birlikteliğiniz ile ilgili hoş olmayan olaylara maruz kalabilirsiniz. Birlikteliğiniz sizi toplumdaki yeriniz ile zorlama veya kısıtlanmalara maruz kalabiliriz. Bu süreç içinde evlenme kararı alanlara on kez düşünün derim. Evlenme tarihleri bu dönem içinde olanlar evlenme gününde ertelenme, zorlanma en mutlu günü mutsuz gününüz olabilir.

Aslında yuvanız ve aileniz ile olmak iç dünyanız ev ile ilgili konularla uğraşmak sizlere daha iyi gelebilir.

Yükselen Yengeç Burcu (23 Haziran – 22 Temmuz)

Özgürlük kavramınızın yükseleceği bu süreçlerde kendi görüşlerinizi aile yaşantınız yanı sıra hal hazırda yükseköğrenim görmekteyseniz alacağınız kararlara tutum ve öfkeye dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Yasalarla başınız belaya girebilir.

Öfkeyle kalkan zarar ile oturur.

Yükselen Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Ortaklaşa konular gayrimenkul veya ortak parasal konularla ilgili hayal kırıklığına uğrayacağınız konular gündeminiz olabilir. Aşırı duygusal davranmamaya özen gösterin.

Yükselen Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Beslenme sorunuyla ilgili aşırılık durumlarının etkisi içinde kalabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz kişilerin düşmanlıklarına maruz olabilirsiniz. Baştan çıkarma enerji yoğun olacağı bugünlerde hileli yönlendirme ve düşmanca davranış tutunmaya da karşı dikkatli olun.

Yükselen Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Günlük rutinleriniz, kariyeriniz ve sağlık konularınız gündem konunuz olabilir. Geçmişteki olayların gerçekleriyle yüzleme zamanı. Yüzleşme sizlerin önünüzdeki blokajları kaldırıp, ruhsal iyileşmenize fırsat tanıyor olacak. Kazalara açık olduğunuz bugünlerde yavaşlamanızı tavsiye ederim. Makine veya elektrik aletlerinizde bozulma yaşayabilirsiniz.

 

Yükselen Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Duygusal konularınız ilişkiniz, çocuklar, yatırım ve gruplarınız ile gündem konularınız olacak gözüyor. Aşırılığınıza ve iyi niyetinize dikkat edin. Bağımlıklarınızın kurbanı olmamaya her duyduklarınıza inanmamaya tavsiye ederim. Aldanma ve aldatılmaya açıksınız.

Yükselen Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Evliliğiniz veya birlikteliğiniz ile ilgili hoş olmayan olaylara maruz kalabilirsiniz. Birlikteliğiniz sizi toplumdaki yeriniz ile zorlama veya kısıtlanmalara maruz kalabiliriz. Bu süreç içinde evlenme kararı alanlara on kez düşünün derim. Evlenme tarihleri bu dönem içinde olanlar evlenme gününde ertelenme, zorlanma en mutlu günü mutsuz gününüz olabilir. Aile bireyleri arasında görüş ayrılıkları, duygusal ön yargılar sizleri doğruyu görmekten alıkoyabilir.

Aslında yuvanız ve aileniz ile olmak iç dünyanız ev ile ilgili konularla uğraşmak sizlere daha iyi gelebilir.

Yükselen Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Özgürlük kavramınızın yükseleceği bu süreçlerde kendi görüşlerinizi aile yaşantınız yanı sıra hal hazırda yükseköğrenim görmekteyseniz veya görmekte olanların alacakları kararlara tutum ve öfkeye dikkatli olmalarını tavsiye ederim.

Yasalarla başınız belaya girebilir. Kısa seyahat kararları alabilirsiniz. Yeni eve taşınma veya ev tadilatları kararı da alabilirsiniz.

Yükselen Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Ortaklaşa konular gayrimenkul veya ortak parasal konularla ilgili hayal kırıklığına uğrayacağınız konular gündeminiz olabilir. Aşırı duygusal davranmamaya özen gösterin.

Yükselen Balık Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Beslenme sorunuyla ilgili aşırılık durumlarının etkisi içinde kalabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz kişilerden düşmanlıklara maruz olabilirsiniz. Baştan çıkarma enerji yoğun olacağı bugünlerde hileli yönlendirme ve düşmanca davranış tutunmaya da karşı dikkatli olun.

Aşırı alkol kullanımına karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.,

Başak Burcu Dolunay’ın yeni tohumların ekilmesine vesile olması dileğiyle,

Mucizeler bizimle olsun,

Sevgilerimle

Leyla Cihaner

İlgili Haberler