Aziz 11. Bölüm Fragmanı izle

Aziz 11. Bölüm Fragmanı izle
Aziz 11. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Cuma akşamında ekranlara gelen Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aziz 11. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 21 Ocak Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz son bölümünde; Türklerin azimli direnişi karşısında Fransızlar baskılarını artırırken, Aziz Türk milletini arkasına alarak pes etmeyeceklerini gösterir.

Türklerin bu kararlı ve cesur duruşu üzerine Pierre bütün gücünü kullanmaya karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Aziz sadece Efnan’ın sevgisiyle nefes almaktadır. Ancak bu durumu hazmedemeyen Dilruba, Efnan’ı Aziz ile olan geçmişiyle yaralamak ister. Aziz çetin bir mücadelenin içindeyken, Efnan’a olan aşkının bir kez daha sınandığına tanık olacağız.

Aziz 11. bölüm fragmanı

Tüm gerçekleri öğrenen Aziz, Galip’in karşısına geçip hesap sorar. Babasının ve tüm emekçilerin hakkını savunmak adına, karşısındaki amcası dahi olsa savaşa hazırdır.

Aziz’in önderliğinde birleşen Türkler, değerlerini muhafaza etmek adına sokağa çıkıp haklarını savunurlar. Bu güç karşısında çıkışsız kalan Fransızların karşı hamlesi ne olacaktır? İmkansızlıklar imkan yaratırken, aşk da sessiz kalmayacak, aşk ve değerler baş kaldıracak.