Bakan Çavuşoğlu açıklama yaptı ortalık yıkıldı. İşte aşı olmak için turist görmeye giden vatandaşlar

Bakan Çavuşoğlu açıklama yaptı ortalık yıkıldı. İşte aşı olmak için turist görmeye giden vatandaşlar
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Almanya’da yaptığı, “Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız” ifadelerine tepki yağdı. Gazeteci Zafer Arapkirli, konuyla ilgili sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yaptı. Arapkirli, "E HAYDİ O ZAMAN... "Turistin sizi görebileceği yerlere" hücuuuuuuuum!" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Zafer Arapkirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Almanya’da yaptığı aşı hakkındaki açıklamaya sosyal yaptığı paylaşımla tiye aldı. Bakan Çavuşoğlu’nun açıklamaları sosyal medyada da büyük tepkilere neden olmuştu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Almanya’da yaptığı, “Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız” ifadelerine üzerine paylaşım yapan Zafer Arapkirli, "E HAYDİ O ZAMAN... "Turistin sizi görebileceği yerlere" hücuuuuuuuum!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Heiko Maas ile yaptığı ortak basın toplantısında, Türkiye’nin turizm sezonundan önce korona virüs salgını konusunda güvenli hale getirileceğini ifade etmişti. Çavşoğlu, “Turizm sezonuna güvenli bir şekilde girebilmek ve vatandaşlarımızın güvenliği için bazı tedbirler aldık. Otel ve restoran çalışanları, tur rehberleri, şoförler, havaalanında çalışanlar dahil, turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler