Bakan Yanık 23 Nisan’da el kadar çocuğa Ramazan diye ikramda bulunmayınca İsmail Saymaz bayramlık ağzını açtı

Bakan Yanık 23 Nisan’da el kadar çocuğa Ramazan diye ikramda bulunmayınca İsmail Saymaz bayramlık ağzını açtı
Geçtiğimiz hafta Zehra Zümrüt Selçuk'un yerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak atanan Derya Yanık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bakanlık koltuğunu devlet korumasındaki ilkokul öğrencisi Azad’a devretti. Bakan Yanık'ın 10 yaşındaki Azad ile arasında geçen çikolata diyalogu ise sosyal medyada tepki çekerken bir tepki de Gazeteci İsmail Saymaz'dan geldi.

Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak atanan Derya Yanık''ın 10 yaşındaki Azad ile arasında geçen çikolata diyaloguna tepki gösterdi.

"RAMAZAN DİYE İKRAM EDEMEDİK"

Bakan Yanık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bakanlık koltuğunu devlet korumasındaki ilkokul öğrencisi Azad’a devretti. Sonrasındaki konuşmalarda ise Bakan Yanık Azad’a dönerek “Tabi Ramazan olduğu için bir şey ikram edemedik. Ramazan’dan sonra aynı evde kaldığı 5 arkadaşıyla birlikte bize misafir olarak gelecek o zaman çikolata ve çay hakkımızı kullanacağız, değil mi Azad?” dedi.

İSMAİL SAYMAZ TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saymaz, "Bir Aile Bakanı ve Sosyal Hizmetler Bakanı düşünün ki, 23 Nisan’da makama oturacak çocuğun koruma altında olduğunu cümle aleme ilan ediyor. Ramazan ayı diye el kadar çocuğa çikolata vermiyor." ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler