Bariyerlerden uçarak metrelerce öteye fırladı. Motosiklet faciasını görenler kendine gelemedi

Bariyerlerden uçarak metrelerce öteye fırladı. Motosiklet faciasını görenler kendine gelemedi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kontrolden çıkan yarış motosikletinin demir refüje çarptığı kazada, sürücü 24 yaşındaki Ömer Karaarslan ile arkasındaki 17 yaşındaki Yusuf Özden hayatını kaybetti.

Ömer Karaarslan yönetimindeki  yarış motosikleti, Gökova Mahallesi''nden Marmaris ilçesine seyir halinde olduğu sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle demir bariyerlere çarptı.
ÇARPMANIN ETKİSİYLE FIRLADI
Sürücü Karaarslan ile arkasındaki arkadaşı Yusuf Özden, çarpmanın şiddetiyle motosikletten fırladı. Kazayı gören çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi''ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri ise yaptıkları incelemede Yusuf Özden''in hayatını kaybettiğini tespit etti.
AMBULANSTA HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralı Ömer Karaarslan ise Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Acil Servis''ine getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından Karaarslan, Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi''ne sevk edilirken
ambulansta yaşamını yitirdi.
SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Olayı duyan iki arkadaşın yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Kaza yerine gelen nöbetçi savcının yaptığı ilk incelemenin ardından, motosiklet özel çekici ile polis otoparkına çekildi. Yol ise temizlendikten sonra trafiğe açıldı. Sürücü ve arkadaşının kask taktığı ve üzerlerinde motosiklet için özel donanımlı elbiseleri bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.