Ben diyorum Fenerbahçe şampiyon olur diye!

Nasıl demeyeyim!.. Söylemek mecburiyetindeyim. Bu takım şampiyon olur. Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izledim. İlk yarı gördüğüm Fenerbahçe ile ikinci yarıdaki takım arasında "Ağrı Dağı kadar fark" vardı. Açıkçası birinci yarıdaki "kendine güvensiz" adeta "afyon yutmuş" takım gitti. İkinci yarı "uranyum yutmuş" bir Fenerbahçe geldi. 27 dakikada 0-1 mağlubiyetten 3-1 galibiyete dönen skoru görünce; o performans, o koordinasyon, bırakın Fenerbahçe Başkanı istediği kadar "Kimse şimdiden Fenerbahçe şampiyon olur demesin" desin.

İşte ben diyorum. Bu Fenerbahçe şampiyon olur. "Yahu deme, erken havaya girerler" deseler de nasıl demeyeyim.

İlk devre üstünlüğü yakalayan Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede "üç boyutlu bir görüntü" izledim. Bu görüntüye göre demezsek eksik kalır. Bence birinci devre ayrı, ikinci devre ayrı, maç bitimi apayrı bir görüntü vardı.

Bu arada Erol Bulut'un da hakkını vermek lazım. Sossa-Cisse değişimi çok zamanındaydı ve oyunun kaderi değişti. Yukarıda da arz ettiğim birinci ve ikinci devre bir yana, maç sonu kanaatim pekişti. Şimdiden takım olmuş bu Fenerbahçe. Özellikle maç sonrası futbolcu ve teknik heyet arkasındaki enstantaneler. Volkan Ballı'nın futbolcularla bütünleşmesi. Bunlar iyi futbol kadar önemliydi. Ve bu nedenle ısrarla söylüyorum: Böyle devam ederse şampiyon olur bu takım. Kesin.

 

Yazarın Diğer Yazıları