Beşiktaş'a derbi öncesi bir kötü haber daha

Beşiktaş'a derbi öncesi bir kötü haber daha
Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş'a kritik Galatasaray derbisi öncesi Aboubakar ve N'Koudou'dan sonra bir kötü haber de Mensah'tan geldi. Ganalı futbolcunun sakatlığı nedeniyle derbi kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Beşiktaş'a derbi öncesi bir kötü haber daha

Süper Lig''de şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş''ta zorlu Galatasaray derbisi öncesi arka arkaya gelen sakatlıkların moral bozukluğu yaşanıyor. Siyah beyazlılarda sonra olarak Mensah''tan kötü haber geldi. 

Bernard Mensah''ın dün gerçekleştirilen antrenmanda sakatlandığını ve çekilen MR sonrasında sağ uyluk arka adelesinde ödem tespit  edildiği açıklandı. 

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımımızın 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirdiği antrenman sonrasında sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Bernard Mensah’ın gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde( biceps femoris) ödem tespit edilmiştir. Yapılan risk değerlendirmesinde, yaralanma ihtimali mevcut olduğundan teknik ekibimizin onayı doğrultusunda maç kadrosundan çıkarılan Bernard Mensah’ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır"  

ABAOUBAKAR VE N''KOUDOU KADRODAN ÇIKARILMIŞTI 

Beşiktaş''ta son olarak Vincent Abaoubakar ve N''Kodou yaşadıkları sakatlıkların ardından derbi kadrosundan çıkarılmışlardı. 

 

İlgili Haberler