Bilim Kurulu geçen hafta maskesiz ve mesafesiz dün ise maskeli mesafeli. Dünkü Çin aşı Sinovac’ın barkodunu göstermediler

Bilim Kurulu geçen hafta maskesiz ve mesafesiz dün ise maskeli mesafeli. Dünkü Çin aşı Sinovac’ın barkodunu göstermediler
Bilim Kurulu’nun geçen hafta gerçekleştirilen toplantısında maske ve mesafe kuralına uyulmaması sosyal medyada üyeler aşı mı oldu? tartışmasına neden olmuştu. Bu haftaki toplantıda ise bilim kurulu üyelerinin maske ve mesafe kuralına uymaları dikkat çekti.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu toplantısı dün gerçekleştirildi. Geçen hafta 7 Ocak’ta gerçekleştirilen toplantıda kurul üyeleri maske ve mesafe kuralına uymazken bu haftaki toplantıda bu kurallara uyulması dikkat çekti.

Geçen haftaki toplantıdaki görüntüler sonrası ise sosyal medyada vatandaşlar bu duruma tepki göstermiş. “Bilim Kurulu Üyeleri aşı olduğu için mi?” bu kadar rahat sorusunu sosyal medya kullanıcıları dile getirmişti.

“NEDEN KORKMUYORLAR ÇÜNKÜ BİONTECH AŞISI OLDULAR”
Dr. Serdar Savaş da bilim kurulunun maskesiz mesafesiz görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşırken “Bilim Kurulu toplantısının görüntülü kayıtlarında çok kalabalık bir odada, bakan ve herkesin maskesiz, burun buruna muhabbet ettiğini görüyoruz. Korkmuyorlar mı? Hayır. Neden? Çünkü Biontech aşısı oldular” ifadelerini kullandı.

KJ’DE YER ALAN HABERLER GÜNCEL OLDUĞUNU GÖSTERİYOR
Bazı kullanıcılar Bilim Kurulu’nun geçen haftaki toplantısına ait görüntülerin daha eski bir tarihe ait olduğunu iddia ederken videoda haber KJ’sinde 7 Ocak’ta Endonezya’da 6.4 şiddetinde meydana gelen depremin ve 6 Ocak’ta Brezilya’da meydana gelen helikopter kazasının haberinin yer alması dikkat çekti.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

serdar-savas-alman-asisi-001.jpgbilim-kurulu-maskesiz-001.jpgbilim-kurulu-001.jpgbilim-kurulu-maske-001.jpgbilim-kurulu-maske-1.jpg

bilim-kurulu-toplantisi-maskesiz.jpgmaskesiz-bilim-kurulu.jpgbilim-kurulu-maskesiz-mesafesiz.jpg

 

İlgili Haberler