Bir gazeteci daha kendini ifşa etti. Paramount Otel'de kalanların sayısı çoğalıyor

Bir gazeteci daha kendini ifşa etti. Paramount Otel'de kalanların sayısı çoğalıyor
Sedat Peker'in 9. videosunda gündeme getirdiği Paramount Otel'de bir gazetecinin daha kaldığı ortaya çıktı. Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem programı sunan Tahir Sarıkaya'nın son günlerde herkesin gündeminde olan Paramount Otel'de kaldığı iddia edildi.

Beyaz TV''de yayınlanan Uyan Türkiyem programı sunan Tahir Sarıkaya''nın 2019 yılında yaptığı bir paylaşım ile kendini ele verdi. Sarıkaya''nın son günlerde herkesin gündeminde olan Paramount Otel''de kaldığı ortaya çıktı. 

Tahir Sarıkaya''nın 18 Ağustos 2019''da Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

İNTİHAR EDEN VATANDAŞLARI SUÇLAMIŞTI

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, geçim sıkıntısı nedeniyle intihar eden vatandaşları kumar oynamakla suçlayarak, iktidarı sahiplenmişti.

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Paramount Otel ülke gündemine Peker''in açıklamaları sonrasında girdi.

Peker, otele çöküldüğünü iddia ederken, hakim, savcı, emniyet ve medyadan isimleri şöyle saydı:

"Bodrum''da Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye''de de ABD''de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat, Ankara. Bu abi, o kadar rahat bir adam ki, sıfır X5''le görevine gidiyor geliyor. Kim ne der demiyor, kaç milyonluk araçla işe gidiyor.

Başka, bunun eski koruması, kendi korumasıydı, onu koruma dair başkanı yaptı. Kim, Ekrem Güler, kim Silivri''deki genç emniyet müdürünün intihar etmesine neden olan canavar hain, bunalıma soktu, kafasına sıktı. Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, şimdi de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura. 

Veysi, senin kayıtlar da çıkacak Veysi...

Bu Rasim Ozan Kütahyalı var ya, o da bizim  Paramount Otel ekibinden."

İlgili Haberler