Motorine şaka gibi indirim

Motorine şaka gibi indirim
Motorinin litre fiyatı dünkü 2 lira 50 kuruşluk indirimin ardından bugün de 84 kuruş düştü. 48 saatte fiyatı 3 lira 34 kuruş gerilemiş oldu. Böylece motorin benzinden daha ucuza satılmaya başlandı.

İndirimler benzini pas geçiyor

Brent petrol ve döviz kurundaki değişkenlik akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Son günlerde üst üste gelen zamların yerini indirimler almaya başladı. Motorinin fiyatı dünkü 2 lira 50 kuruşluk indirimin ardından bugün de 84 kuruş düştü.

İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul Anadolu Yakası''nda 26.69, Avrupa Yakası''nda 26.67, Ankara''da 26.78, İzmir''de de 26.80 TL''den satılıyor.

İndirimlerin pas geçtiği  ve fiyatı motorini geçen benzin ise İstanbul Anadolu Yakası''nda 27.29, Avrupa Yakası''nda 27.28, Ankara ve İzmir''de de 27.40 TL''den satılıyor.  

Benzinli araç kullanan bir sürücü duruma isyan ederek "Motorine yapılan indirimler benzinli araçlara neden uygulanmıyor. Dolar ve petrol fiyatları düşerken benzine uygulanamaz mı şartı koyuyorlar. Nedeni basit Türkiye''de en çok benzinli araç var. Dertleri bütçedeki açığı bizimle kapatmak" yorumunu yaptı.

Benzine indirim yapılıp yapılmayacağı henüz belli olmadı. 

İlgili Haberler