Bugün de ekranlarda ne olacak bu doların hali tartışıldı

Bugün de ekranlarda ne olacak bu doların hali tartışıldı
Bugün de Türk televizyonlarında yaşananlar yok artık dedirtti. Esra Erol’un programında kocasının kendisini sevgilisiyle yakaladığı için dünya kadar laf yediğini söyleyen, çocuğunun komşusu Cengiz’den olduğunu itiraf eden kadından sonra bir skandal da Müge Anlı’nın programında yaşandı. 61 yaşındaki Fidan Arslan'nın eltisi Pınar'ın cinsel organının fotoğrafını çekip tehdit ettiği iddia edildi.

Türk televizyonlarındaki gündüz kuşağını izleyenler hemen hemen her gün Cem Yılmaz''ın ünlü "Hani marjinal bizdik" esprisini anımsıyor.

Bugün de Müge Anlı’nın programında, 61 yaşındaki Fidan Arslan''nın eltisi Pınar''ın cinsel organının fotoğrafını çekip tehdit ettiği iddia edildi. Fidan''ın bu mahrem fotoğrafı diğer eltilerine gösterdiği de programa konu oldu. Fidan Arslan''ın eşi ise karısının kendisini diğer eltileri ile ilişkide bulunmakla suçladığını söyledi. Bu açıklama ile birlikte canlı yayın karıştı. Fidan Arslan, yerinden fırlayıp saldırıya geçti.

Taraflar birbirine girerken, güvenlik görevlileri olaya müdahale etti. Müge Anlı ise korku dolu anlar yaşadı.

ÇOCUĞU 28 YAŞ BÜYÜK KOMŞUSUNDAN ÇIKMIŞTI
Esra Erol’un programına katılan Esra Karakuş isimli vatandaş çocuğunun eşinden değil kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz’den olduğunu açıklamıştı. Açıklama sonrası çocuğun kendisinden olmadığını öğrenen eş şok yaşarken, genç kadın "Şu an şükür elhamdülillah diyorum" demişti.

KOCASI SEVGİLİSİYLE YAKALAYIP BİR TON LAF ETMİŞ
Yine Esra Erol’un bir başka programında yaşanan olayda ise İsmail adlı vatandaş karısını sevgilisi ile konuşurken yakaladığı söyledi. Bu sözler üzerine kadın, kocasının onu sevgilisiyle yakaladığı için bir dünya laf ettiğini ifade etti.

 

İlgili Haberler