Buket Aydın istifa etmişti: Kanal D Ana Haber'i kimin sunacağı belli oldu

Buket Aydın istifa etmişti: Kanal D Ana Haber'i kimin sunacağı belli oldu
Buket Aydın'ın istifasından sonra Kanal D Ana Haber sunuculuğu görevine jet atama gerçekleşti. Aydın'ın yerine Kanal D Ana Haber bültenini CNN Türk'te görev yapan Deniz Bayramoğlu sunacağı açıklandı.

Kanal D Haber Daire Başkanı ve Kanal D Ana Haber bülteni sunucusu Buket Aydın'ın istifası medya gündemine bomba gibi düşerken Aydın'dan boşalan koltuğa kimin oturacağı da merak konusuydu. Demirören Medya yönetimi bu görevi yürütecek ismi duyurdu.

Medyaradar'ın haberine göre; Buket Aydın'ın yerine Kanal D Ana Haber bültenini CNN Türk'te görev yapan Deniz Bayramoğlu sunacak.

deniz-bayramoglu.jpg

İşte atamayla ilgili olarak yapılan duyuru:

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,
 
Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün(09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.
 
Sn. Buket Aydın’a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.
Saygılarımızla,

İlgili Haberler