Burhanettin Kocamaz’dan Demokrat Parti açıklaması

Burhanettin Kocamaz’dan Demokrat Parti açıklaması
İYİ Parti'den aday gösterilemeyen Burhanettin Kocamaz, katıldığı canlı yayında adaylık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kocamaz, Demokrat Parti formülünün masada olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi başkanlığına İYİ Parti’den aday gösterilemeyen Burhanettin Kocamaz, TGRT Haber’in canlı yayınında Demokrat Parti’den adaylık sürecini değerlendirdi. Kocamaz, “Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Kocamaz, “Size sorumluluk vermişler görevinizi takip etmemiz lazım. Akdeniz adayımızın dosyası da gecikmiş. Bu işin içinde operasyon olduğu bilinçli bir şekilde yapıldığı görülüyor. Sorumlular; Mersin il teşkilatı ve Akdeniz ilçe teşkilatından. Sorumlusu da suçlusu da görev verilen arkadaşlarımızdır. Para karşılığı satılmak bilgisi bize gelmedi ama böyle bir olay gerçekleştirilebiliyorsa bunun bedelinin olması gerekiyor. Bunun arkasında derin ilişkiler olmalı. Bunu böyle göze alabilecek kişilerin olacağını bilmiyorduk. Hiç beklemediğimiz yerden vurulduk” şeklinde konuştu.

ADAYLIK ŞANSI! DEMOKRAT PARTİ FORMÜLÜ

“Demokrat Parti formülü için şu anda görüşmeler halindeyiz yarın akşama belli olur" diyen Kocamaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Aday olmak için yasal engel yok. Bir başka partiden aday olma şansımız yüksek. Mersin'i bu kumpasçılara feda etmeyeceğiz. Bu iş partiler üstü konuma geldi. Her görüşten insanlar arıyorlar mutlaka bir yol açıp aday olmamızı söylüyorlar. Vatandaşların bu taleplerine yanıt vermeye çalışacağız. Vatandaşımız bunların hepsini biliyor vatandaş Mersin’e hizmet eden Kocamaz’a sahip çıkacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de çok üzgün olduğunu söyledi. Mutlaka bundan çıkış olmasını gerektiğini, bu kumpası yapanları kanun önünde hesap vereceklerini söyledi.”

İlgili Haberler