Can Tanrıyar aranıyor. Uçankuş’ta neler oluyor

Can Tanrıyar aranıyor. Uçankuş’ta neler oluyor
Son dönemde Can Tanrıyar’ın sahibi olduğu Uçankuş TV’de yaşananlar tartışma konusu oldu.

Odatv’de yer alan habere göre, Magazin yayını yapan Uçankuş TV’de yaşananlar, medya kulislerinin en çok konuşulan konusu oldu. Can Tanrıyar’ın sahibi olduğu kanalda son günlerde hareketli anlar yaşanıyor.

Kanalın finansörü olduğu ileri sürülen, Odatv’de adının geçtiği her haberi kaldırtan ve bir dönem inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan M.G. isimli işadamı verdiği paranın karşılığını alamadığı iddiasıyla kanal binasına korumalarıyla geldiği ve kanalın yönetimini değiştirdiği ileri sürüldü.

Uçankuş Medya’da “sessiz ve derinden” bir yönetim değişikliği yaşanırken Can Tanrıyar’ın şirkete gelip gitmemesi dikkat çekti. Kanalda bunlar yaşanırken, Can Tanrıyar’dan hiç kimsenin haber alamaması, sağlık nedenlerine bağlandı. Tanrıyar’ın nişanlısı Instagram hesabında yaptığı paylaşımda “karantinadayız, aşı sıramızın gelmesini bekliyoruz” demesi gözlerden kaçmadı.

İNTERNET SİTESİNDE YAYIN YOK
Uçankuş’un internet sitesindeki yayınlar ise durdu. İşadamının medya grubunda değişiklik yapmasıyla birlikte internet sitesine içerik girilmemesi dikkat çekti. Siteye en son içerik 12 Mart tarihinde eklendi.

YURTDIŞINA ÇIKTI İDDİASI
Bir diğer iddia ise, Can Tanrıyar’la kanalın finansörü olan işadamının arasında milyonlarca dolarlık alacak verecek tartışması olduğu idi…

Kulislerde, Tanrıyar’ın kanalda yaşanan değişiklikle sırasında ise yurtdışına çıktığı, kimsenin ulaşamadığı konuşuluyor.

Her aramada, Tanrıyar’ın telefonunun kapalı olduğu görüldü. Can Tanrıyar’ın oğlu, Oğulcan Tanrıyar’a da ulaşmaya çalıştık ancak o da telefonunu kapatmıştı.

SERENGİL: ESAS PATRON GELMİŞ BAKMIŞ…
Can Tanrıyar’la davalık olan sunucu Seren Serengil, Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak bazı kişilerin koronavirüsü bahane ederek ortadan kaybolduğunu ama aslında kovuldukları iddiasını şu ifadelerle gündeme getirdi:

"Koronavirüs mü oldu yoksa kovuldu mu? Kim bilir bu gidişin dönüşü olacak mı? 65 yaş üstü çok dikkat etmeli bu Koronavirüs’e ama Koronavirüs oldum deyip arazi olanlar da var. Esas patron gelmiş bakmış, yolsuzluk falan kovalamış bunları. Daha iyi günleriniz canım parasız kalmak ayıp değil. İnsan şerefini kaybetmesin. Bir keyif kahvesi yapayım da içeyim bari!”

Serengil’in daha sonra bu paylaşımını silmesi dikkat çekti.

İlgili Haberler