Can Yılmaz kardeşi Cem Yılmaz’ın doğum günü mesajında espriyi patlattı. Meğer o doğduğu için yapılıyor sanıyormuş

Can Yılmaz kardeşi Cem Yılmaz’ın doğum günü mesajında espriyi patlattı. Meğer o doğduğu için yapılıyor sanıyormuş
Senarist ve Yazar Can Yılmaz 23 Nisan doğumlu kardeşi ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı esprili bir paylaşımla kutladı. Can Yılmaz, “Birkaç yıl boyunca, o doğduğu için bayram yapılıyor sanmıştı ama neyse... Nice yılların olsun Cem…” ifadelerini kullandı.

Can Yılmaz 23 Nisan 1973 tarihinde doğan kardeşi ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ilan edildiği 23 Nisan’da doğan kardeşinin küçüklük fotoğrafını kullanarak yaptığı paylaşımda, “Bu arada sevgili kardeşim‘in de doğum günü kutlu olsun. Birkaç yıl boyunca, o doğduğu için bayram yapılıyor sanmıştı ama neyse...Nice yılların olsun Cem, öptüm gözlerinden...” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Can Yılmaz’ın paylaşımının ardından takipçileri de ünlü komedyenin doğum gününü kutladı. Bazı takipçilerinden birbirinden ilginç geldi.

İşte o yorumlardan bazıları:

“Adam milyonlarca doğum günü mesajı almıştır. Kıskanmamak elde değil. Oysaki benim de bugün doğum günüm. Ne olurdu bir kaç bin de beni kutlasaydı.”

“Bir kaç yıl mı, bir kaç yıl öncesine kadar mı?”

“Ahhh güzel ve masum çocukluk... Benim oğlumda 23 Nisan doğumlu 8 yaşında o da hala o doğduğu için bayram yapılıyor zannediyor.”

“Ailece enterasansınız ama milleti güldüren bir adam çıkardınız Cem Yılmaz’ı bir daha hiç bir ana doğuramaz doğum günü kutlu olsun.”

“Özgüven o ilk birkaç yıldan geliyor herhalde. Birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllarınız olsun”

“Ailece çifte bayram yapmışsınız işte daha ne”

“Adam olacak çocuk Çocuk zaten çocukluğundan belliymiş Gülümseyen yüz ifadesidoğum günü kutlu olsun 23 nisan çocuğunun”

“Maradona sandım”

İlgili Haberler