Çukur 93.bölüm (3.sezon 26.bölüm) neden yayınlanmadı? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çukur 93.bölüm (3.sezon 26.bölüm) neden yayınlanmadı? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’un 93.bölüm (3.sezon 26.bölüm) yeni bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak dün akşam dizinin hayranları Çukur’un yeni bölümünün yayınlamaması üzerine Çukur neden yayınlanmadı? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularının cevaplarını arıyor.

Çukur’un 93.bölüm (3.sezon 26.bölüm) yeni bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak dün akşam dizinin hayranları Çukur’un yeni bölümünün yayınlamaması üzerine Çukur neden yayınlanmadı? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Çukur dizisinde 92.bölüm (3.sezon 25.bölüm)’de yaşananlar ve Çukur neden yayınlanmadı sorusuyla ilgili detaylar haberimizde…

ÇUKUR 92.BÖLÜM’DE (3.SEZON 25.BÖLÜM) NELER OLDU?

Çukur 92.bölüm (3.Sezon 25.Bölüm) ile ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Çağatay’ın başarısız girişimleri sonrası babası gelir ve işin başına Çağatay’ın kardeşi Arık Böke Erdenet’i getirir. Çağatay dünya turuna tatile giderken işi eline alan Arık Böke, Çukur’a gider ve Yamaç ile tanışır. İkili arasında gelecek bölümde neler yaşanacağı ise merak konusudur. Diğer taraftan Celasun’un Karacayı Azer ile gördüğünü Yamaç’a söylemesi sonrası Yamaç, Karaca ile Celasun’u evlendirmek istediğini aileye açıklar bu sözler, ailede şaşkınlık yaratırken Celasun ile Karaca’nın evlenip evlenmeyeceği ise merak konusu.

ÇUKUR 93.BÖLÜM (3.SEZON 26.BÖLÜM)’DE NEDEN YAYINLANMADI?

Çukur 93. Bölüm (3.sezon 26.bölüm) dün akşam yayınlanmadı. Geçen haftada yayınlanmayan dizinin çekimlerine korona virüs nedeniyle ara verildiği öğrenildi. Dizinin yerine dizi oyuncuları sosyal medya üzerinden "Çukurevde" başlıklı canlı yayınla sevenleriyle buluşuyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yeni bölümlerin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ise henüz belirsiz...