Demirören Haber Ajansı'nda üst düzey atama. Yuvaya geri döndü

Demirören Haber Ajansı'nda üst düzey atama. Yuvaya geri döndü
Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan Demirören Haber Ajansı'nda üst düzey bir atama gerçekleşti. Yıllarca DHA’da görev yapıp emekli olan usta isim Fuat Kars, Doğan Grubu'ndan Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından adı Demirören Haber Ajansı olarak değiştirilen kuruma geri döndü.

Medyaradar’da yer alan habere göre, Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan Demirören Haber Ajansı''nda hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Usta gazeteci Celal Korkut''un DHA Genel Müdürlüğüne getirilmesinin ardından taşların yerinden oynadığı kurumda üst düzey bir atama yaşandı. Yıllarca DHA’da görev yapıp emekli olan usta isim Fuat Kars, Doğan Grubu''ndan Demirören Medya Grubu''na satılmasının ardından adı Demirören Haber Ajansı olarak değiştirilen kuruma geri döndü.Bursalıların yakından tanıdığı bir isim olan Kars, Demirören Haber Ajansı''nın Bursa bürosunun başına getirildi.

Atama haberini DHA Genel Müdürü Celal Korkut sosyal medya hesabından, "Bursa Büromuz güvenli ellere teslim... Yıllarca DHA''da çalışıp emekli olan dostumuz Fuat Kars yeniden Bursa Bürosu''nun başına geçti. Bursalıların yakından tanıdığı ve sevdiği Fuat Kars, DHA''ya büyük katkılar sağlayacaktır. Hem haberler hem de kurumsal olarak Demirören Haber Ajansı''nın en önemli kalelerinden biri olan Bursa''da dostumuz Fuat Kars ile birlikte çok daha iyi işlere imza atacağız. Yolu açık olsun" sözleriyle duyurdu.

FUAT KARS KİMDİR?

Fuat Kars, Doğan Haber Ajansı''nın Bursa Bölge Temsilcisi olarak 17 yıl boyunca görev yaptı.

1958 yılında Trabzon’da doğan Fuat Kars, ilk orta ve lise eğitiminin ardından 1980 yılında askere gitti. 1984 senesinde Trabzon’da yeni açılan Kuzey Haber Gazetesi’nde mesleğe başlayan Fuat Kars burada 10 ay çalıştıktan sonra Hürriyet Haber Ajansı’na (HHA) geçti. 1995 yılında HHA’dan ayrılan Kars, Bursa’da Milliyet Haber Ajansı’da (MİL-HA) işe başladı. 2001 yılında HHA-ve MİL-HA’nın birleşmesiyle oluşan Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) Bursa Bölge Temsilcisi olan Fuat Kars burada aralıksız olarak 17 yıl görev yaptıktan sonra ayrıldı. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili olan ve çok sayıda gazetecilik başarı ödülü bulunan Fuat Kars, evli ve 2 çocuk babası.

İlgili Haberler