O bölgede TSK'nın tankı yok göndermez de. Ama Tank fabrikası olanlar var

O bölgede TSK'nın tankı yok göndermez de. Ama Tank fabrikası olanlar var
Atilla Uras’ın kızı Victoria Yasemin Uras’ın Paramount Hotel’e "çökülmesi" iddialarına ilişkin "Otele tankla geldiler" açıklamasına emekli deniz subayı Ahmet Bedir Koyun’dan çarpıcı bir yorum geldi. Koyun, bölgede TSK tankı olmadığını belirtirken, "Tank fabrikası olanlar var ise ona sormak lazım." ifadelerini kullandı.

Türkiye bu iddiayı konuşacak

Hakkında organize suç örgütü lideri olmaktan yeni bir soruşturma başlatılan Sedat Peker’in son videosunda dile getirdiği Paramount Hotel ve Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili iddiaların yankıları sürmeye devam ediyor.

Zanka TV’de Ferit Atay''ın sorularını yanıtlayan otelin kurucusu ve ilk sahibi olan Atilla Uras’ın kızı Victoria Yasemin Uras, Cihan Ekşioğlu’nun Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini, Rakhimov’un Sezgin Baran Korkmaz’a olan borcunu ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını iddia etti.

"TANK FABRİKASI OLANLAR VAR İSE ONA SORMAK LAZIM"

Uras’ın iddiaları Türkiye’nin gündemine otururken emekli deniz subayı Ahmet Bedir Koyun, söz konusu iddialara çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Bölgede TSK’nın tankının olmadığını dile getiren Koyun, dikkat çeken bir iddiayı da gündeme getirdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan emekli deniz subayı, "O bölge TSK nın tankı yok, TSK da göndermez. Ama Tank fabrikası olanlar var ise ona sormak lazım." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler