Meral Akşener feryat eden gençlerin yanından Erdoğan'a yanıt verdi

Meral Akşener feryat eden gençlerin yanından Erdoğan'a yanıt verdi
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Amasya'nın Merzifon ilçesindeki gençlerle yaptığı görüşmenin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından Amasya''nın Merzifon ilçesinde bir gençle yaptığı konuşmanın görüntülerini paylaştı.

“BİZ KONUŞTUKÇA SUSTURUYORLAR”

Görüntülerde, 14 yaşında bir gencin, "14 yaşında şimdiden ben geleceğimi planlamaktan yoruldum artık. Her gece kafamı yastığa koyduğumda gelecek hakkında düşünmekten yoruldum ben. Bu duruma getirdiler bizi" dediği görülüyor.

O sırada söze giren başka bir genç ise, "Başkanım bizlerden nefret ediyorlar. Biz gençleri çekemiyorlar. Biz Z Kuşağı olarak konuşmak istiyoruz. Biz hürriyet istiyoruz. Biz konuştukça ya bizi susturuyorlar ya engel koyuyorlar. Tweet atmaktan korkuyoruz" ifadelerini kullanıyor.

“İLK SANDIKTA ÇEKİP GİDECEKSİN”

Akşener, söz konusu görüntüleri paylaşarak Erdoğan''a hitaben yaptığı paylaşımda, " Sayın @RTErdogan Merzifon''da geleceğe dair zerre umudu kalmayan gençlerimizin yüreklere dokunan sözlerini sen de duyacaksın. Bu çaresizliği artık umursayacaksın. Ya; ''''Gençler sizleri çok seviyorum.'''' demenin hakkını vereceksin ya da ilk sandıkta çekip gideceksin" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler