Erkenci Kuş 38.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 38.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 38. bölüm yayınlanacak mı? Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? İşte son detaylar...

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır. Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister. Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenir ve arada fikir ayrılıklarına düşerler. Bu arada Hüma’nın bu evliliği kabul etmeye niyeti yoktur, bir yandan da Can ve Sanem’in arasını bozmak için plan yapar ve Yiğit’ten yardım ister. Acaba başarılı olabilecek midir?

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Mahallede herkesi katıldığı bir bahar şenliği düzenlenir. Aileler arasındaki buzların erimesi için Hüma da davet edilmiştir. Fakat herkesi şaşırtacak bir misafir daha gelir. Bu arada Can ve Sanem evlilikle ilgili konuşmak için fırsat kollamakta fakat bir türlü başarılı olamamaktadır. Sanem amcasından destek ister fakat o da bir işe yaramaz. Sonunda ikisi de pes eder, daha fazla beklemek istemezler. Can da tek yolun kimseye haber vermeden evlenmek olduğunu söyler. Ajanstaki gizemli hallerden işkillenen Hüma, Ceycey’i konuşturur ve ondan bilgi alır. Hüma, Mevkıbe’ye haber verir ve ikisi de soluğu nikah dairesinde alır. Burada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Erkenci Kuş 38. Yeni bölümü ile bu akşamı ekranlara gelecek.