Kiracı, evden çıkmasını isteyen ev sahibini bıçakladı

Kiracı, evden çıkmasını isteyen ev sahibini bıçakladı
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Samet K., evinden çıkmasını istediği kiracısı Murat O. tarafından sokak ortasında bıçakla yaralandı.

Tekirdağ Çerkezköy''de kira sözleşmesinin bitmesine rağmen evi boşaltmayan kiracı, ev sahibini bıçakladı. 

DHA’nın haberine göre; olay, dün gece Kızılpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Samet K., kira sözleşmesi biten ve 3 ay süre verdiği kiracısı Murat O.’dan evini boşaltmasını istedi. İkili arasında çıkan tartışma araya girenler tarafından önlendi.

Dün gece işten gelen Samet K., otomobilini park edip indikten sonra yanına gelen kiracısı Murat O. ile yine tartıştı. Tartışma sırasında Murat O., yanında taşıdığı bıçakla, ev sahibini bacağından ve kolundan yaralayıp, olay yerinden kaçtı.

Samet K. kanlar içinde yığılırken, ilk müdahaleyi çevrede bulunanlar yaptı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Samet K., tedaviye alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Polis, kaçan Murat O.’yu evinde olayda kullandığı bıçak ve bir de döner bıçağı ile birlikte gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat O., çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler