Kerim Frei, Fatih Karagümrük'te

Kerim Frei, Fatih Karagümrük'te
Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, orta saha oyuncusu Kerim Frei'yi transfer ettiğini açıkladı.

Süper Lig''in yeni sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fatih Karagümrük, tanıdık bir ismi kadrosuna kattı. Ülkemizde Beşiktaş ve Başakşehir formaları da giyen Kerim Frei''yi renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Kerim Frei, ikinci başkan Serkan Hurma ve sportif direktör Murat Akın''ın da yer aldığı törenle sözleşmeye imza attı.

KERIM FREI KİMDİR?

Kerim Frei, futbol kariyerine İsviçre’de başladı. Daha sonra İngiliz ekiplerinden Fulham’a transfer olan Kerim, 2013 yılında Beşiktaş ile Türkiye’ye ayak bastı. Beşiktaş’ın ardından İngiltere’de Birmingham’da oynayan Kerim Frei, ülkemizde Başakşehir forması da giydi.

Kariyerinde Maccabi Haifa ile İsrail Ligi tecrübesi de olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, son olarak Hollanda’da FC Emmen’de görev aldı. Süper Lig’de 2 kez şampiyonluk yaşayan Kerim Frei’ın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi de bulunuyor.

İsviçre Milli Takımı’nın alt yaş gruplarında görev alan Kerim, Türk Milli Takımı’nı tercih ederek Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirdi.