Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Fatih Portakal'ın bomba akıbetini bilen Kassandra'dan yeni açıklama! Bu ay neler olacak kimlerin başına ne gelecek

Fatih Portakal'ın bomba akıbetini bilen Kassandra'dan yeni açıklama! Bu ay neler olacak kimlerin başına ne gelecek

Kassandra, bu kez, bir üst düzey bürokratın görevini devredeceğini, bir başka bürokratın görev yerinin değişeceğini açıkladı.

Bir önceki açıklamalarında ünlülerin astrologu sanki Fatih Portakal''ı adres göstererek bu açıklamayı yapmış ve o satır kayıtlara şöyle geçmişti:
"Kassandra duayen bir gazeteciyle ilgili de kehanette bulundu.
Ünlü astrolog ''Yeni bir yelkenli alacak bir gazetecinin başına gelebilecekleri görebiliyorum.
Bu ünlü gazeteci, bomba bir şekilde gündem olacak.
Herkes tarafından tanınan gazeteci, ülkede günlerce konuşulacak!
Gazetecinin yeni aldığı yelkenli teknesi ve yaşantısı herkes tarafından tartışılacak.
Belki de bu gazeteci bugüne kadar yaşadıklarını teknede kaleme alacak.
Herkes kitabın içini merak edecek'' 
dedi" demişti.

Bu açıklamadan 15 gün sonra Fatih Portakal yeni aldığı teknesinden fotoğraflar paylaşmıştı. Ve hemen arkasından da FOX TV''de şöhretin zirvesindeyken FOX TV''den ayrıldığını açıklamıştı. Böylece Fatih Portakal ünlü astrolog Kassandra''nın dediği gibi ülkenin gündemine oturdu, günlerce tartışıldı. 

Ünlülerin astroloğu Kassandra''nın yazdığı son yazısındaki tüm kehanetleri de gerçekleşti. 2 Eylül Çarşamba günü saat 08.21''de Dolunay balık burcunda olacak diyerek bu tarihe dikkat çeken ünlülerin astroloğu Kassandra, son yazısında bombalı ve roketatarlı saldırılar olacağını, korona virüsün kabusumuz olmaya devam edeceğini, ormanların yanacağını, depremler olacağını, deniz kazası yaşanacağını, ekonomik sıkıntıları, ülkeler arası gerginlikleri, ünlü bir gazetecinin tekne alacağını bilmişti.

MESLEĞİNİ BIRAKMADI

Yukardaki tüm kehanetleri bir bir gerçekleşen Kassandra, Fatih Portakal''ın tekne alacağını da tahmin etti. Ünlü bir gazetecinin tekne alacağını belirten Kassandra''nın bu açıklamasından 15 gün sonra Fatih Portakal yeni aldığı yelkenli teknesinden paylaşım yaparak FOX TV''deki görevinden ayrıldığını açıkladı. Mesleği bıraktığını söyleyen Portakal stresten uzak günlerini de sosyal medya hesabından paylaşarak gündem oldu. Ünlü gazetecinin bu kararı Türkiye''de gündem oldu.

Ünlü bir gazetecinin tarımla uğraşacağını açıklamasını gerçekçi bulmadığını belirterek Kassandra, "Yıldızlar bu ünlü gazetecinin gerçekle bağdaşmayan açıklamalar yaptığını söylüyor. Bu kişi hala bir kaç kanalın sahibiyle yemekli toplantılarda bir araya geliyor. Aklında bir yer var. O yere gidecek. Ama diğer kanal sahiplerini kırmamak için kibarca olumsuz yanıt veriyor. Onlar da çok yorulduğunu söyleyerek dinlenmesi gerektiğini belirtiyor. Ama şehir dışında da yapılacak bu iş görüşmeleri ünlü gazetecinin mesleğini İstanbul dışında yapacağı anlamı taşımaması gerekiyor. Çünkü yıldızlar denizi gösteriyor. Ben bu yeri İstanbul olarak yorumluyorum" dedi.

BÜROKRAT GÖREVİNİ DEVREDECEK

Kassandra "Adından çok sık bahsi geçen ünlü bir bürokrat görevini başka bir meslektaşına devredecek. Bu bürokratın görevi bırakması ülkede gündem olacak. Yorulduğu ileri sürülecek. Ama ben bu açıklamalara da inanmayacağım. Belki ailesine fazla zaman ayıramadığını da dile getirecektir. Yıldızlar bunun tam tersi olduğunu gözlerimin önüne seriyor. Benimle samimi olanlara bile ismin zikretmeyeceğim. Bir başka bürokratın da görev yeri değiştirilecek" diye konuştu. 

YÜZYÜZE EĞİTİM ÇOK ZOR

Bu ayın 21''inde yüzyüze eğitimin gerçekleşmesinin çok zor olduğunu belirten Kassandra "Özellikle okul öncesi yani anaokulları ve ilkokulun 1 ve 2. sınıf öğrencileri kendilerini bile korumaktan acizler. Bu yaş grubundaki çocukları korona virüsden korumak imkansız gibi şey. Düşe kalka büyüyorlar. Elleri zeminle, pis ortamlarla temas ediyor. Sonra da ağzına giriyor. Bu çocukları okula göndermek çok akıllıca olmaz. Yıldızlar bir çok ülkedeki eğitimin açılsa bile kapanmasının uzun sürmeyeceğini gösteriyor. Bir çocuğun virüse yakalanması tüm okula bulaştırma anlamına gelmektedir. Yıldızlar bu korana virüsün uzunca bir süre daha kabusumuz olacağını gösteriyor" dedi.

BİR SANATÇI VEFAT EDECEK


Bir çok ünlü sanatçının yıldızına da baktığını belirten Kassandra "Buradan isim de yazabilirim. Ama yüzyüze olmasa bile telefonla konuştuğum sanatçının arkadaşının ölüm haberini vermek hele hele bu köşede yayımlamak benim ilkelerime ters düşüyor. İsim vermemi isteyen bir çok tanığım ısrar etti. Ama ben etik bulmadım bulmamda. El atından evini, arabasını satışa çıkartan hatta satan sanatçılar da var. Bu isimler korona virüs nedeniyle gelirleri düşünce içinde bulundukları çıkmazdan kurtulmak için kendilerince çare buluyorlar. Bunların isimlerini yazmam benim magazin muhabirinden farkımın olmadığını ortaya koyar. Mesleğim gereği ben bildiklerimi değil bilmediklerimi yazıyorum" diye konuştu.

EVLİLİĞİNİ BİTERECEK

ünlülerin astroloğu Kassandra "Sarışın bir sanatçının evliliğini biterecek. Bu sanatçı fikren ve ruhen anlaşamadık ayrıldık açıklamasını yapacak. Gerçek bu şekilde olmayacak. O ünlü isim adatılmaktan bıktığı için evliliğini biterecek. Sanatçının sevenleri bu ayrılığı üzelerek medyadan takip edecek. Ama işin öyle olmadığını aylar sonra öğrenecekler" dedi.


 dolunay.jpg

Yazarın Diğer Yazıları