Fatih Terim’den Nzonzi açıklaması

Fatih Terim’den Nzonzi açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Steven Nzonzi'nin kadro dışı bırakılmasına ilişkin, "Yaptığının karşılığı buydu, biz de uygulamaya koyduk. Kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Bu sadece bana değil, arkadaşlarına da saygısızlık.” dedi.

Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü'nü konuk eden Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Sakatlığını atlatan Falcao'nun takıma dönmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Terim, Kolombiyalı yıldızın hem takıma hem de taraftara moral olacağını düşündüğünü söyledi.

Terim, Feghouli ve Babel'in ilk yarıyı tamamlamasını ümit ettiğini kaydederek, ''Feghouli ve Babel'in inşallah tamamlamasını umuyorum, en azından 1. yarıyı. Bugün aslında 2'yle oynuyoruz önde, Babel ve Falcao'yla. Falcao'nun da dönmesinin hem takıma hem de taraftara moral olacağını düşünüyorum. Onun da gollerine başlayacağını ümit ediyorum." dedi.

“NZONZİ’NİN YAPTIĞININ KARŞILIĞI BUYDU”

Kadro dışı bırakılan Fransız oyuncu Steven Nzonzi'nin saygısızlık yaptığının altını çizen Terim, "Nzonzi'nin yaptığının karşılığı buydu, biz de uygulamaya koyduk. Kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Bu sadece bana değil, arkadaşlarına da saygısızlık. Gayet doğal." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı ekip, Ankaragücü maçı için son antrenmanını yaparken, Nzonzi ile antrenörler arasında bir anlaşmazlık yaşandığı ve Terim’in bu gelişme üzerine bu kararı verdiği öğrenildi. Terim, istediklerini yapmayan Fransız futbolcuyu bir süreliğine kulübeye çekmiş, üst üste gelen sakatlıklar sonrası öğrencisini affederek tekrar 11’e almıştı.

Terim'in süresiz kadro dışı bıraktığı Nzonzi, Instagram hesabından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi.