Fenerbahçe deplasmanda kayıp

Fenerbahçe deplasmanda kayıp
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor ile karşılaştı. Sarı lacivertliler, karşılaşmadan 3-0’liık mağlubiyet ile ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanındaydı. Akhisar mücadeleyi 3-0 kazandı. Ev sahibi takımın gollerini 26. dakikada Jeremy Bokila ile 82'de Elvis Manu kaydetti. Regattin 90+5'te skoru tayin etti. Üst üste 3 maç puan kaybeden sarı-lacivertli takım 14 puanda kaldı ve 16. sırada küme düşme hattına geriledi. Akhisarspor ise 16 puana yükseldi.

KADRODA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Erwin Koeman, son Kasımpaşa maçının ilk 11’inden tek değişiklik yaptı. Hollandalı, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Valbuena’nın yerine Şener Özbayraklı’ya ilk 11’de şans verdi.

Deneyimli teknik adam Şener’e zsağ bekte şans verirken bu bölgede daha önce görev yapan Isla’yı orta sahaya çekti. Isla, Mehmet Topal ile birlikte orta sahanın merkezinde görev yaptı.

Teknik heyet Mehmet Ekici’den vazgeçmezken, Valbuena’nın yokluğunda Eljif Elmas sağ kanatta görev yaptı.

ALPER BOĞUŞLU İLK KEZ

Takımın yeni kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, sarı lacivertli takımla ilk maçına çıktı. Tecrübeli kaleci antrenörü, maç öncesi kaleci Harun Tekin’i özel olarak çalıştırdı. Boguşlu’dan önce görev yapan kaleci antrenörü Erdem Bali de görevine devam ediyor.

Kulübede iki kaleci ve dört savunma oyuncusu yer aldı.Kaleciler Berke ve Erten’in dışında Yiğithan, Batuhan, Diego, İsmail gibi savunma oyuncuları yer aldı.

Sarı lacivertli takımda hamle oyuncusu olabilecek isim ise Benzia olarak dikkat çekti. Ayrıca genç isimlerden Mahsun da hücumda görev alabilecek bir başka isimdi.

İlgili Haberler