Fenerbahçe'den Burak Yılmaz açıklaması

Fenerbahçe'den Burak Yılmaz açıklaması
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden son dönemde Burak Yılmaz'ın kulübe transferi iddialarına ilişkin açıklama geldi. Fenerbahçe, Burak Yılmaz ile kesin anlaşma sağlandığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını aktardı.

Fenerbahçe'den Burak Yılmaz açıklaması

Fransa''nın Lille takımında gösterdiği performansla yaşına rağmen kulüplerin yeniden ilgisini çeken Burak Yılmaz''ın Fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Fenerbahçe Spor Kulübü''nden söz konusu iddiayla ilgili açıklama geldi. Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek Yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü''nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Bugün bir televizyon kanalında, Ozan Zeybek isimli yorumcunun Kulübümüzün gelecek sezon için Burak Yılmaz ile anlaşma sağladığı yönünde paylaştığı, ‘kesin bilgiler’ olarak lanse ettiği iddialar doğru değildir. İlgili şahsın Kulübümüz ve Takımımızla ilgili bugün dahil son birkaç zamandır ‘kulüpten bilgi alıyorum’ yaklaşımıyla ortaya koyduğu, gerçeklerle hiç ilgisi olmayan bu ve benzeri iddialara itibar edilmemesini, taraftarlarımızdan ve kamuoyundan rica ederiz" 

 

İlgili Haberler