Feridun Bahşi: Erbaş ile Mısıroğlu arasında zihniyet farkı yok

Feridun Bahşi: Erbaş ile Mısıroğlu arasında zihniyet farkı yok
Katıldığı programda Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın sözde tarihçi Mısıroğlu'na ziyaretini değerlendiren İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, "İkisinin de birbirinden farkı yok. Erbaş, Gülen'in toplantılarında temsilcilik yapmış bir şahıs" dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili ve Disiplin Kurulu Başkanı Feridun Bahşi, Halk TV'de yayınlanan Siyaset Kültürü programında Serhan Asker'in sorularını yanıtladı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Atatürk düşmanı sözde Tarihçi Kadir Mısıroğlu'na ziyaretini değerlendiren Bahşi, çok sert açıklamalarda bulundu.

Bahşi, Erbaş'ın FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in toplantılarında temsilci olduğunu ve Adil Öksüz'ün doçentlik sınavında imzası olduğunu söyledi.

Kadir Mısıroğlu ile Ali Erbaş arasında zihniyet farkı olmadığını ifade eden İYİ Partili Feridun Bahşi, şöyle konuştu:

"Bugün Meclis genel kurulunda konuşan arkadaşlarımız oldu. Konuyu şiddetle kınadılar. Kabul edilebilir bir davranış değildir. Atatürk Türkiye'nin ortak değeridir. Bu hakaretleri yapan kişiyi de Diyanet İşleri Başkanı ziyaret etmiştir. Elbette kabul edilebilir değildir. Bu fesli psikopat, manyak herif Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine en ağır hakaretlerini yapacak, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir kurumunun başındaki insan resmi olarak o kişiyi ziyaret edecek."

CUMA HUTBESİNDE ANILMADI

"Zihniyetleri aynı zaten bunların. Birisi dün Almanya'ya kadar giderek Fethullah Gülen'in toplantılarına katılmış, temsilcilik yapmış, Adil Öksüz'ün doçentlik sınavında imzası olan bir şahıs. Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı'nın başında. Diğer müptezel adamı anlatmaya gerek bile yok. İki müptezel buluşmuşlar. 

10 Kasım'dan önceki her cuma hutbelerde Atatürk'le ilgili mutlaka bir bahis geçer. Bugün gelinen noktada bütün cuma hutbelerini Diyanet İşleri Başkanlığı hazırlıyor. Bu cumada Atatürk'ün adı hiç anılmıyor. Atatürk'ün kurduğu Diyanet İşleri'nin Başkanı resmi kıyafetle Atatürk'e hakaret eden, ailesine, Türklüğe hakaret eden kişiyi ziyaret ediyor. "

İlgili Haberler