FETÖ'cü Önder Aytaç FETÖ'nün arşivinin nerede olduğunu açıkladı! FETÖ elebaşının son durumunu da söyledi

FETÖ'cü Önder Aytaç FETÖ'nün arşivinin nerede olduğunu açıkladı! FETÖ elebaşının son durumunu da söyledi
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan firari FETÖ'cü Önder Aytaç, örgütte Gülen'in ölümünden sonra başa geçmeye çalışanların kavgasını anlattı. Aytaç, FETÖ'nün yurt dışı ayağında bir çekişme olduğunu ve ABD'ye taşınan arşivlerden bahsetti.

Fethullahçı Terör Örgütü''nün (FETÖ) önde gelen isimlerinden firari Önder Aytaç, ''FETÖ'' yapılanması içerisinde kimi isimlerin telefon konuşmalarının kayıt altına alındığını ve saklandığını iddia etti. Polis Akademisi''nden kovulan eski öğretim üyesi firari Önder Aytaç, ''FETÖ'' yapılanması içerisinde Fethullah Gülen''in ölümünden sonra başa geçmek için bir takım hamlelerde bulunanlar olduğunu anlattı.

 "TELEFON KONUŞMALARI KAYDEDİLDİ, ARŞİVLER ABD''YE TAŞINDI"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''mahrem yapılarla'' ilişkili geniş bir ekibin başında  M.Y. ve M.Ö adlı kişilerin bulunduğunu ve bazı isimlerin telefon konuşmalarını kaydeden Aytaç, arşivlerini ABD''ye taşıdığını öne sürdü.

FETÖ içerisinde bir ''çekişme'' olduğu ifade eden Aytaç, "Üst düzey yöneticileri etkilemek ve vazgeçilmezlik için ve heyet içi mücadeleyi depreştirmek için bu büyüklere el altından birbirlerini dinlemelerini veriyorlar. Fitne ateşine en tepede odun taşıyorlar" ifadelerini kullandı.

Telefon kayıtlarının paylaşılmasına karşı çıkanların da ''itibarsızlaştırılmakla'' tehdit edildiğini savunan Aytaç, "Bu birbirine karşı sözde iki ekip iktidar müdalesi ve hocaefendi sonrası için yemeyecekleri halt yok" dedi.

Aytaç hakkında 11 yıl 3 ay hapis cezası ve yakalama kararı var.