Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu

Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu
Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurula tek başkan adayı olarak girecek Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu.

Beşiktaş'ta 16 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurula tek aday olarak girecek Fikret Orman'ın yönetim listesi belli oldu.

HANGİ İSİMLER OLMAYACAK ?

Fikret Orman'ın mevcut yönetiminde yer alan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ ve Hakan Kalkavan, yeni yönetim kurulunda olmayacak.

SERDAL ADALI İKİNCİ BAŞKAN OLACAK

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın başkanlık yarışında rakibi olan Serdal Adalı, sürpriz bir kararla yeni yönetimde yer alacak. Serdal Adalı, Beşiktaş İkinci Başkanı olarak siyah-beyazlı camiaya dönüş yapacak.

AHMET KAVALCI DA DÖNÜYOR

Ayrıca daha önce Fikret Orman'ın yönetiminde yer alan Ahmet Kavalcı da olağanüstü seçimli genel kurulun ardından siyah-beyazlı camiada yeniden görev alacak.

İşte Fikret Orman'ın yönetim kurulunda yer alacak diğer isimler:

Umut Güner, Metin Albayrak, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıoğlu, Candaş Tolga Işık, Hüseyin Mican, Cihat Kumuşoğlu, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Hüseyin Yücel, Melih Aydoğdu, Gökçe Meriçten.