Flaş! "Mesut Yılmaz öldü" iddialarına ilişkin yeni açıklama! İşte Yılmaz'ın son durumu

Flaş! "Mesut Yılmaz öldü" iddialarına ilişkin yeni açıklama! İşte Yılmaz'ın son durumu
Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın öldüğüne yönelik iddiaların ardından Yılmaz’ın Başbakanlık dönemindeki basın müşaviri Şükrü Demiryürek ve Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'tan konuya ilişkin açıklama geldi.

Gazeteci Emre Erciş, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini iddia etmişti.

Erciş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

Mesut Yılmaz vefat etmiş. Mesut Yılmaz da Türk Siyasetine Sabetay aileler kontenjanından giren bir isimdi. Hem kendisinin hem eşi Berna Müren'in çok ünlü Sabetay akrabaları var. Bu akrabalarından en meşhuru Komili, Ecevit, Şengör, Taşkent, Boyner, Bezmen aileleri.

ekran-alintisi-263-001.png

YILMAZ'IN ESKİ BASIN MÜŞAVİRİNDEN AÇIKLAMA

Mesut Yılmaz’ın Başbakanlık dönemindeki basın müşaviri Şükrü Demiryürek, Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili Halk TV’ye yaptığı açıklamada, "Mesut Bey evdeydi. Sağlık durumu kötüleşince hastaneye kaldırdık. Şu anda durumu kritik ama hayatta. Gelişmeleri takip ediyoruz“ ifadelerini kullandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: "TEDAVİ ALTINDA"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da Mesut Yılmaz'ın öldüğüne yönelik iddiaların gerçek dışı olduğunu savundu ve Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz’ın vefat ettiğine dair haberler gerçek dışıdır. Kendisi hastahanede tedavi altındadır.

z-009.png

 

İlgili Haberler